Μια μέρα γεμάτη με χορούς και μουσικές μιας άλλης εποχής.

Χορεύουμε swing από το πρωί της Κυριακής στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης με μαθήματα για νέους 18-29 χρονών και συνεχίζουμε με χορό και ανοιχτό μάθημα για όλους στην πλατεία Παραμάνα.


Μήπως οι μελωδίες κλαρινέτου με πιάνο και σαξόφωνο σε ξεσηκώνουν; Σε ταξιδεύει η Ella Fritzgerald? Χτυπάς ρυθμικά το πόδι όταν ακούς jazz ή swing μουσική; Ε, αυτό είναι για ‘σένα”!

Την Κυριακή 31 Μαρτίου swing-άρουμε!
Ξεκινάμε αργά το πρωί με εξοικείωση και εξάσκηση πάνω σε jazz και swing στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης και συνεχίζουμε το απόγευμα μέχρι και το βράδυ στις ίδιες μουσικές στην Κεντρική Πλατεία της Θέρμης με ανοικτό μάθημα, επίδειξη και κοινωνικό χορό. Και όλα αυτά χωρίς κανένα κόστος.

Για το πρώτο μέρος, τα μαθήματα χορού για νέους στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης απαιτείται αίτηση συμμετοχής (συμπληρώστε τη φόρμα εδώ) λόγω περιορισμένων θέσεων. Οι άνεργοι νέοι και νέες έχουν απόλυτη προτεραιότητα. Δεν είναι απαραίτητη καμία σχετική εμπειρία με τη μουσική αυτή ή το χορό.

Ετοιμαστείτε για μια δυνατή, κινητική και ομαδική Κυριακή. Καλό θα είναι να έχετε μαζί σας άνετα παπούτσια και μια δεύτερη μπλούζα. Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουμε εμείς!

Το ανοιχτό μάθημα στην Πλατεία Παραμάνα, την Κεντρική Πλατεία της Θέρμης, απευθύνεται και σε μικρότερες (από 15 χρονών) ή μεγαλύτερες ηλικίες και δε χρειάζεται προεγγραφή. Δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία. Θα είναι χρήσιμα, όμως, τα χαμόγελα και η διάθεση για εξερεύνηση!

Για τη συνέχεια στην Πλατεία Παραμάνα καλούμε όλο το κοινό της Θέρμης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής σε ένα ξέφρενο jazz-swing-night out.

Swing it it out!!! “Tain’t what you do, it’s the way you do it”

Η δράση συντονίζεται από τη Swing Academy. Εντάσσεται στο πρόγραμμα «Νεανικές Δράσεις», χρηματοδοτείται από το Τμήμα Μακεδονίας – Θράκης/ Υπουργείο Εσωτερικών και τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς/ Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης και της ΔΕΠΠΑΘ.


Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.)


11:00 – 11:30 Διαδραστικό Καλωσόρισμα / Γνωριμία
11:30 – 12:30 Authentic Jazz / solo choreography
12:30 – 13:00 Διάλειμμα για ανάσες
13:00 – 14:00 Lindy Hop / Swing dancing
14:00 – 15:15 Κολατσιό
15:15 – 15:45 H εποχή του Swing / Η μουσική και ο χορός
15:45 – 16:00 Διάλειμμα για ανάσες
16:00 – 17:00 Charleston (Fast dancing)
17:00 – 17:30 Αξιολόγηση


Κεντρική Πλατεία Θέρμης

19:00 – 20:00 Swing for all/ ανοικτό μάθημα
20:00 – 20:30 Καλωσόρισμα
20:30 – 22:00 Επίδειξη και Κοινωνικός χορός



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.