του Κυριάκου Στεφανίδη

Εσύ που περνάς την ώρα σου ήσυχος καθισμένος στο καναπέ σου, βλέποντας ότι σου σερβίρουν, έχε το νου σου . . . Μη παριστάνεις ότι όλα είναι καλά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Σταμάτα να είσαι υπάκουος οπαδός και να επευφημείς με βελάσματα και ασυνάρτητους ήχους τους άθλιους, που με θράσος ξαναλένε τις χιλιοειπωμένες υποσχέσεις τους.

Σταμάτα να ακολουθείς το είδος που είναι φτιαγμένο από την πιο αηδιαστική ουσία, την γλίτσα. Ποταπά και χυδαία ανθρωπάρια που με γλοιώδεις τρόπους προσπαθούν να σε βάλουν στο μαντρί τους, ώστε να μπορέσουν να ξεφύγουν από την ισοπεδωτική μετριότητα και ασημαντότητά τους και να αναρριχηθούν στην κοινωνική πυραμίδα.

Υπάρχουν πολλές γλίτσες τριγύρω σου.

Κόπανοι που με κλισέ ευφυολογήματα προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου και μόλις γυρίσεις την πλάτη σου, σε μαχαιρώνουν πισώπλατα, για να κερδίσουν ένα κοκαλάκι από τον ηγέτη τους.

Ανίκανα γουρούνια που ζουν μέσα στην βρώμα και θέλουν να σε εκπροσωπήσουν για να ξεβρομίσουν τον τόπο μας.

Χρεωκοπημένοι τεμπέληδες, κρυμμένοι από τις τράπεζες, φοβισμένοι από τους πιστωτές τους, που θέλουν να φέρουν την ανάπτυξη στο τόπο μας.

Έλεος !!!

Πώς όμως καταφέρνουν και σε κάθε εκλογική χρονιά οι ίδιες γλίτσες είναι στο προσκήνιο; Και μάλιστα αυτοί οι φελλοί καταφέρνουν να αναρριχώνται σε υψηλές θέσεις μετεκλογικά; Πνευματικά ανάπηροι που κολλάνε σε επαγγελματίες πολιτικούς, που ξέρουν να «μοιράζουν μπαλιές»

Ποντάρουν στο γεγονός ότι είναι λίγοι αυτοί που διαθέτουν σκέψη. Στηρίζονται στο γεγονός ότι σέρνουν πίσω τους μια αγέλη με ανθρώπους κατώτερους από αυτούς τους ίδιους. Ανθρώπους με κοντή μνήμη που τσιμπάνε και ξανα-τσιμπάνε σε ψεύτικες ελπίδες. Ανθρώπους που εντυπωσιάζονται από τον φωνακλά κλέφτη και τον συκοφάντη πολιτικό και βλέπουν λοξά και καχύποπτα τον πετυχημένο επιχειρηματία, τον νοικοκύρη οικογενειάρχη, τον έντιμο και συνειδητοποιημένο πολίτη που αντιδρά στους καραγκιόζηδες.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.