του ακτιβιστή

Το προσεχές Σάββατο 20 Απριλίου θα ανακοινωθεί το ευρωψηφοδέλτιο της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ με ηγετική συμμετοχή της Ζωής Κωνσταντοπούλου αλλά και με τους επικεφαλής του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Λεωνίδα και Ηλία Παπαδόπουλο. 
Ένα ψηφοδέλτιο αντίπαλο δέος στην υποταγή των υποταγμένων πρώην και νυν κυβερνήσεων, που απλά διερμηνεύουν κι εφαρμόζουν τις ντιρεκτίβες των δανειστών εντολέων τους. 
Ένα ψηφοδέλτιο πηγή ελπίδας για τον λαό που υποφέρει κάτω από το βάρος των μνημονίων και της ανασφάλειας. 
Ένα λαό προδωμένο από την κυβέρνηση της υποταγής στον ξένο παράγοντα. 
Ένα λαό που αδυνατεί να αποδεχθεί το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας κατ' επιταγή των επικυρίαρχων.

Δείτε τη συνέντευξη της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας και διαπιστώσετε τον ειλικρινή, καθάριο και ντόμπρο τρόπο που τοποθετείται στα ζητήματα που απασχολούν σήμερα τη χώρα. Ακούστε την θέση της για το σκάνδαλο Νοβάρτις που έχει γίνει γαϊτανάκι και ανταλλάξιμο χαρτί μεταξύ δύο διεφθαρμένων κυβερνήσεων που το εμφανίζουν (χωρίς καμία πρόθεση να αποδοθούν ποινικές και πολιτικές ευθύνες όπου ανήκουν) σε αντιπερισπασμό είτε στις μεγάλες διαδηλώσεις για το Μακεδονικό είτε για συμψηφισμό (τώρα με τη Νοβάρτις απέσυρε την προαναγγελθείσα αίτηση ο Μητσοτάκης για την εξεταστική επιτροπή - εξοπλιστικά - για τον Καμμένο).

Δείτε την άποψη για την υποκρισία Σκουρλέτη που κάνει πως δεν ήξερε για την διαπλοκή Πετσίτη - Παππά. Τι λέει για το κλάμα της Δούρου που επιλεκτικά κύλησε ενώπιον Τσίπρα αλλά δεν επέδειξε ευαισθησία όταν εξαιτίας της αδράνειας και ολιγωρίας της   οδηγήθηκαν τα 124 θύματα στο θάνατο. Έκλαψε για τον εαυτό της και όχι για τους νεκρούς.

Πως σχολιάζει την υποψηφιότητα Τσίπρα για το Νόμπελ Ειρήνης που την απέκτησε ως αντάλλαγμα για το πούλημα του ελληνικού λαού στην προδοσία της Μακεδονίας.

Δείτε το σχετικό σημερινό βίντεο:

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.