Αξίζει κανείς να δει το βίντεο και να κρίνει την αλαζονική συμπεριφορά με τα χαζογελάκια και την έντονη λοιδορία, των βαρύγδουπων πρωτοκλασάτων ΣΥΡΙΖΑίων, προς την διαμαρτυρόμενη πολίτη που του έκραξε για την προδοσία της Συμφωνίας των Πρεσπών

Η διαμαρτυρόμενη που κατάφερε να μπει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, παρά τα έντονα αστυνομικά μέτρα φώναξε πως "Όλοι εσείς που ψηφίσατε την προδοσία των Πρεσπών θα πληρώσετε".

Στην αίθουσα επρόκειτο να ξεκινήσει εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: «Συνταγματική αναθεώρηση: Ενίσχυση της Δημοκρατίας» και ομιλητές τον Νίκο Βούτση και τον Νίκο Παρασκευόπουλο. 

Φυσικά την βγάλανε από την αίθουσα αστυνομικοί ενώ οι Συριζαίοι επιδίδονταν σε καγχασμούς, γέλωτες και χειροκροτήματα.


Έξω από το Δημοτικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί  πολίτες με ελληνικές σημαίες (ακροδεξιοί κατά τους κυβερνητικούς κατέχοντες την μία και μοναδική αλήθεια, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία και αποδοκίμαζαν την πολιτική της κυβέρνησης.

Και όλα αυτά καθ' ην στιγμήν ο πρωθυπουργός τους Τσίπρας τροποποιούσε λίγο πιο πέρα, στα Σκόπια, την ονομασία του αεροδρομίου Μακεδονία, μετονομάζοντάς το σε αεροδρόμιο Μίκρας.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.