του ακτιβιστή

Μας μεταφέρθηκε και δεν έχουμε κανένα λόγο να το αμφισβητήσουμε ....
Αυτές τις μέρες, κατά πληροφορίες μας - δενείμαστε οι ευτυχείς που θα μας δινόταν η ευκαιρία να συμετάσχουμε απαντώντας - τρέχουν δύο τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις με ερωτηματολόγιο σχετικά με τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Προφανώς έχουν παραγγελθεί σε διαφορετικές εταιρείες δημοσκοπήσεων για λογαριασμό δύο υποψηφίων δημάρχων. Να υποθέσουμε αυτών που θεωρούν πως έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να φτάσουν στην δεύτερη Κυριακή 2  Ιουνίου στις κάλπες.Το παράπονο προήλθε από συνυποψήφιό τους στον οποίο καταγγέλθηκε πως η κοπέλα που έθεσε τα ερωτήματα και κατέγραψε τις απαντήσεις παρέλειψε το όνομα του Δημήτρη Καπλάνη. Το ίδιο μας βεβαίωσε και έτερος συνδημότης μας που έτυχε να κληθεί να απαντήσει.

Δεν γνωρίζουμε για ποιον λόγο παραλήφθηκε από την λίστα υποψηφίων των εταιριών γκάλοπ υποψήφιος. Αλλά νομίζουμε ότι αυτό αποτελεί σοβαρό λόγο για την αμφισβήτηση της αξιοπιστίας οποιονδήποτε αποτελεσμάτων θα λάβουν οι εντολοδόχοι των δημοσκοπήσεων υποψήφιοι δήμαρχοι.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.