Στο μεγάλο χθεσινό τελικό, οι προσδοκίες και των δύο αντιπάλων δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. Ένας θα έφευγε με την κούπα.

Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας απέναντι στον Θερμαϊκό Θέρμης. Δύο γείτονες, δύο πολύ καλές ομάδες τα δώσανε όλα, χθες στο γήπεδο της Τούμπας.

Μετά από έναν καλό αγώνα και παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Ποσειδώνα δεν κατάφεραν - το άγχος μάλλον τους νίκησε - να φέρουν το κύπελλο στο μεγάλο Μακεδονίτικο λιμάνι.

Ο Θερμαϊκός πιο ουσιαστικός και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση πέτυχε τον στόχο του. Στέφθηκε κυπελλούχος ΕΠΣΜ. Νίκησε τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας με 3-1. Και πήρε το κύπελλο στη Θέρμη.

Μαζί με τους εκατοντάδες φίλους του Ποσειδώνα και τρεις τουλάχιστον ( μπορεί να μην αντιληφθήκαμε την παρουσία άλλων) υποψήφιοι δήμαρχοι από τον δήμο Θερμαϊκό οι κκ Μαυρομάτης Γιάννης, Τσαμασλής Γιώργος και Καψάλας Σίμος.

Το κύπελλο απένειμε στην ομάδα του Θερμαϊκού ο δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Τα γκολ

Ο Θερμαϊκός άνοιξε το σκορ με τον Λεωνίδα Αχαλινόπουλο στο 10’, για να απαντήσει για λογαριασμό του Ποσειδώνα ο Ξανθόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 66’ ο Θερμαϊκός ανέκτησε το προβάδισμα με τον Φούσκα και στο 89’ ο Κώστας Αχαλινόπουλος έγραψε τον επίλογο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ: Σταυρίδης, Τσεμεκίδης, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης, Μάντζιος, Μαυρής, Ξανθόπουλος, Χαλκιάς, Συρόπουλος. Παπακωνσταντίνου, Φιλιππίδης. Έπαιξαν και οι Γκέρσι, Μακρής και Δεληζάνος.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ: Παναγιωτίδης, Κοσμίδης, Ράτζα, Κολώνης, Φάκκας, Τρόκας, Λ. Αχαλινόπουλος, Στεφανίδης. Κ. Αχαλινόπουλος, Ρ. Μπικιάρης, Φούσκας. Έπαιξαν και οι Ν. Μπικιάρης, Κουτσικοβαγγέλης, Χαραλαμπίδης και Πασιαρδής.


Οι δήμαρχοι Θερμαϊκού και Θέρμης χαιρετούν τους παίκτες των δύο ομάδων











Οι φωτο έχουν προσφερθεί από τον φωτορεπόρτερ Βασίλη Ραφτόπουλο

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.