Συσκευασμένα τρόφιμα βιβλία και παιχνίδια για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης ενόψει Πάσχα, προσέφεραν για μία ακόμη φορά σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 τα παιδιά της 1ης Λυκείου του Ελληνικού Κολεγίου, συνοδευόμενα από τους καθηγητές τους.

Ειδικότερα, σήμερα νωρίς το πρωί η πρώτη τάξη του Λυκείου του Ελληνικού Κολεγίου, επισκέφτηκε το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης και ενόψει Πάσχα παρέδωσε συσκευασμένα τρόφιμα, βιβλία και παιχνίδια για τους ωφελούμενους του κοινωνικού παντοπωλείου. Με μεγάλη χαρά εργαζόμενοι και εθελοντές στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείου υποδέχτηκαν 100 περίπου παιδιά του Κολεγίου συνοδευόμενα από τους καθηγητές τους, τα οποία εκτός των τροφίμων των παιχνιδιών αλλά και των βιβλίων που συγκέντρωσαν και πρόσφεραν, μετέφεραν σε όλους το κέφι και την ζωντάνια τους και ενημερώθηκαν για το έργο της κοινωνικής αυτής δομής του Δήμου μας, τις δράσεις μας και την αξία του εθελοντισμού και τις προσφοράς στον συνάνθρωπο.
Σε συνεργασία με τους καθηγητές το ανθρώπινο δυναμικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου Θέρμης, παρότρυνε τα παιδιά να αναλάβουν και νέες εθελοντικές δράσεις.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Κολεγίου που κατανοώντας την επιδείνωση της καθημερινότητας για αρκετούς συνδημότες μας σήμερα, διδάσκουν στα παιδιά τις αξίες της προσφοράς και της αγάπης προς το συνάνθρωπο.
Από το σχολείο παίρνουμε τη γνώση για το μέλλον, αλλά μαθαίνουμε και πώς να αγαπάμε και να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά των παιδιών προς τις ωφελούμενες οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Θέρμης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης ανήκει και στις οικογένειες όλων των παιδιών για αυτή τη γενναία προσφορά, που θα δώσει χαρά στα παιδιά των 400 περίπου ωφελούμενων του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου.

Υπενθυμίζουμε ότι τα τελευταία 10 περίπου χρόνια ολοένα και πιο έντονα, μέσω του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, επιδιώκουμε να συμβάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ως δήμος, στη μερική άρση των συνεπειών της φτώχειας, της ανεργίας, του κοινωνικού αποκλεισμού και της περιθωριοποίησης των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη. Η σημερινή προσφορά αγάπης των παιδιών της πρώτης Λυκείου του Ελληνικού Κολεγίου, είναι μία εξαιρετική πρωτοβουλία και αποτελεί παράδειγμα κινητοποίησης και ευαισθητοποίησης για τους συμπολίτες μας, ώστε να συνδράμουν στην προσπάθεια στήριξης και αλληλεγγύης προς οικονομικά αδύναμες και ευπαθείς κατηγορίες του κοινωνικού ιστού του Δήμου μας.

Επίσης, να σημειωθεί πως και το Μedia mark προσέφερε σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Θέρμης κούτες και σακούλες με ρούχα και παπούτσια που συγκέντρωσαν οι εργαζόμενοί του.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.