Προφανώς θα πρέπει να αποδοθεί σε λάθος του τυπογράφου για να δικαιολογήσει  ο Επανομίτης υποψήφιος τοπικός σύμβουλος (ανεξάρτητος ή ενταγμένος στο ψηφοδέλτιο του Θερμαγικού; ) την κολοσσιαία γκάφα στην οποία υπέπεσε.

Στο φυλλάδιο που κυκλοφόρησε με τις ευχές του για το Πάσχα και φυσικά για την προβολή του ενόψει των εκλογών του Μαΐου, και χωρίς να περιλαμβάνει παράταξη που να εντάσσεται, ο Αντώνης Καζάκης υπογράφει ως Υποψήφιος Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητος Επανομής.

Δηλαδή είτε από άγνοια του εκλογικού νόμου (στην καλύτερη περίπτωση) είτε από υπερβάλλουσα έπαρση κατέταξε τους συνυποψήφιους σε κατώτερη μοίρα από τον εαυτό του. 

Ως γνωστόν ο εκλογικός νόμος καθορίζει πως όλοι οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι τίθενται στην κρίση  των πολιτών και βάσει των ψήφων που θα λάβουν ερίζεται η σύνθεση του νέου τοπικού συμβουλίου.
Στην πρώτη συνεδρίασή του το τοπικό συμβούλιο τίθενται σε ψηφοφορία οι δύο πλειοψηφήσαντες τοπικοί σύμβουλοι. Όποιος λάβει τις περισσότερες ψήφους των τοπικών συμβούλων εκλέγεται Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου.

Συνεπώς, αν νομίζει ο κ. Καζάκης πως έχει την ιδιότητα του Υποψήφιου Προέδρου του Τοπικού, κάτι δεν έχει καταλάβει ..... ή οι φιλοδοξίες του προτρέχουν της καθορισμένης διαδικασίας που περιγράφει ο εκλογικός νόμος.

Ή εκτός αν θεωρεί ότι όλοι οι συνυποψήφιοί του βρίσκονται σε διαφορετικό, προφανώς κατώτερο επίπεδο από τον ίδιο.
Ας μας εξηγήσει για τί ενδεχομένος πρόκειται και που οφείλεται το πασχαλιάτικο μήνυμά του.



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.