του ακτιβιστή

Μετά την κατάθεση υπομνήματος ομάδα στελεχών της Πλεύσης, υποψηφίων ευρωβουλευτών, μελών και φίλων του κινήματος Δεν Πληρώνω με επικεφαλής τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έκαναν περιοδεία σε καταστήματα στην περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και Ιπποκράτου όπου διένειμαν το εκλογικό φυλλάδιο κ τη διακήρυξης της Πλεύσης Ελευθερίας.

Οι πολίτες υποδέχθηκαν την ομάδα της Πλεύσης και ιδιαίτερα την Ζωή με χαμόγελα και ιδιαίτερες εκδηλώσεις αγάπης, θαυμασμού για τη συνεπή στάση της και στήριξης του ψηφοδελτίου στις προσεχείς εκλογές. Διάχυτη είναι η αίσθηση δημιουργίας ενός θετικού ρεύματος αποδοχής και ενίσχυσης της Πλεύσης Ελευθερίας που δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της σε εκλογική διαδικασία.











Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.