Μπορεί να θεωρηθεί μια μακάβρια ή μία ήσσονος σημασίας δημόσια διαβούλευση, αυτή που ανοίγει σήμερα και θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 30/4/19. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οι διατάξεις της μετά βεβαιότητας (ανεξαρτήτως χρόνου) μας αφορούν και θα απασχολήσουν εμάς ή τους οικείους μας.

Πρόκειται για την τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας των Δημοτικών Κοιμητηρίων που δόθηκε σήμερα 4/4/19 από το Γραφείο Κοιμητηρίων του Δήμου Θερμαϊκού, το κείμενο της οποίας μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση:
http://www.thermaikos.gr/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%82/dimosia_diabouleysi/dimosia_diavouleusi_2019Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.