Καθημερινά, όλο και περισσότερο γίνεται κατανοητό, πως υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές που δεν σχετίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο με ότι γνωρίζαμε ως τώρα.

Γιατί όπως τόνισε η Πρόεδρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά την παρουσίαση των υποψηφίων που το απαρτίζουν :
«Το Ευρωψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας είναι το υπόδειγμα που η Πλεύση Ελευθερίας θέλει να συγκροτήσει σε όλα τα επίπεδα: από ανθρώπους που εργάζονται, δοκιμάζονται και διακρίνονται καθημερινά μέσα στην κοινωνία, ένα ψηφοδέλτιο που δε βγήκε ούτε από κομματικούς μηχανισμούς, ούτε από αρχηγικά χρίσματα, αλλά από τη βούληση ανθρώπων να συμμετέχουν στη μάχη που πρέπει να δοθεί για τη χώρα και το λαό μας».
«Ένα ψηφοδέλτιο ανθρώπων καθαρών και αποφασισμένων, όχι πολιτικών γυρολόγων»
«Είμαστε αποφασισμένοι να αποδείξουμε ότι όταν οι άνθρωποι παλεύουν, μπορούν να πετύχουν το ακατόρθωτο. Είμαστε αποφασισμένοι να πείσουμε τους συνανθρώπους μας που διστάζουν να πιστέψουν, να παλέψουν, να ονειρευτούν, ότι αξίζει να το κάνουν!
Είμαστε η επιλογή που πρέπει οι πολίτες να έχουν.
Είμαστε αυτοί που δεν δέχθηκαν να μπουν σε καλούπια. Που δεν συναλλάχθηκαν, δεν υπέκυψαν, δεν παρέδωσαν, δεν πρόδωσαν. Που δεν παραιτούνται κι επιμένουν.»

Από αυτόν το ιστότοπο λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε αυτούς τους ανθρώπους μέσα από τον λόγο τους, τη δράση τους, τις πράξεις τους.

Παρακολουθήστε σήμερα την συνέντευξη (6/4/19) που παραχώρησε στην ΕΡΤ Open η Έλενα Καραγεωργοπούλου, συμβολαιογράφος που δεν δίστασε να εναντιωθεί στο Σύλλογο των Συμβολαιογράφων, προσφεύγουσα στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, κατά της διενέργειας των παράνομων πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και ηλεκτρονικών πλειστηριασμών:
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.