Στη Λάρισα θα βρίσκεται ανήμερα του Αγίου Αχιλλείου, απόγευμα Τετάρτης 15/5 και την Πέμπτη 16/5 η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και υποψήφια στο Ευρωψηφοδέλτιο του συνδυασμού: ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 16 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 8μμ
Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


Συνεχίζοντας την εξόρμηση της Πλεύσης Ελευθερίας σε όλη την Ελλάδα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα βρεθεί στη Λάρισα και θα συναντηθεί με τους πολίτες της πόλης και της Θεσσαλίας.

Μαζί της θα βρίσκονται οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας: Λάμπρος Καραγεώργος, ιατρός-καρδιολόγος από τη Λάρισα, Μαργαρίτης Πατσιαντάς, συντ. δικηγόρος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στο Βόλο και Δέσποινα Σκρέτα, δικηγόρος στο Λονδίνο με καταγωγή από τους Γόννους Λάρισας.

Ενημερώνουμε για τις θέσεις και το πρόγραμμά μας!
Για #δημοκρατία και λαϊκή #κυριαρχία
Ενάντια στα #Μνημόνια και στη #Συμφωνία_των_Πρεσπών
#plefsieleftherias #koitame_mprosta
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.