Σήμερα το απόγευμα, Σάββατο 18/5,  κλιμάκιο της Πλεύσης Ελευθερίας με επικεφαλής την Πρόεδρό της Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνοδευόμενη από υποψήφιους ευρωβουλευτές του συνδυασμού ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, θα επισκεφθεί και θα μοιράσει εκλογικό υλικό και φυλλάδια με την διακήρυξη αλλά και τις θέσεις του κόμματος για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών στις Σέρρες και στο Κιλκίς.



Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρίσκεται για δεύτερη συνεχή μέρα σε νομούς της Μακεδονίας - μετά την χθεσινή επίσκεψη σε Κατερίνη και Βέροια - θέλοντας έτσι να υποδηλώσει την μεγάλη σημασία που έχει η μη αποδοχή και ακύρωση της συμφωνίας, που πλήγωσε τους Μακεδόνες και Βορειοελλαδίτες πολίτες.



Χθες το βράδυ μετά την περιοδεία παρακολούθησε την τελετή βράβευσης, στα πλαίσια αριστείας, επιστημόνων υγείας από το ΑΠΘ μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Πλεύσης  επίκουρος καθηγητής ιατρικής Μιχάλης Χουρδάκης.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.