του Χρήστου Ιβάνοβιτς

Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα η συμμετοχή μου στις πρόσφατες ευρωβουλευτικές εκλογές.
Δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε η τιμητική πρόταση από την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία ευχαριστώ. 
Ευχαριστίες από καρδιάς όμως οφείλω και σε όσους στήριξαν την υποψηφιότητά μου και ιδιαίτερα τους συντοπίτες μου φίλους από τον Δήμο Θερμαϊκού κύρια αλλά και την Β' Θεσσαλονίκης.
Το ποσοστό ψήφων της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στο Θερμαϊκό 3,83% ήταν πολύ ενθαρρυντικό και τα ποσοστά 6,20% στην Αγία Τριάδα, το 3,99 στην Περαία, το 4,26 στην Κερασιά, το 3,54 στο Αγγελοχώρι, το 3,46 στους Ν. Επιβάτες  και το 3,14 στη Μηχανιώνα ήταν σημαντικά υψηλότερα από το γενικό ποσοστό ψήφων του κόμματος.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου και βοήθησαν αλλά και όσους για λόγους που εκείνοι γνωρίζουν δεν το έκαναν.

Η Πλεύση Ελευθερίας με συνολικό ποσοστό 1,61%, παρότι ξεπέρασε κόμματα που είχαν εκπροσώπηση στη Βουλή, δεν πλησίασε τον στόχο του 3% την περασμένη Κυριακή. Κάποιοι δίστασαν, κάποιοι άλλοι έβαλαν άλλες προτεραιότητες κι επιλογές. Ίσως ευθυνόμαστε κι εμείς που δεν καταφέραμε να φτάσουμε παντού στην Ελλάδα προκειμένου να κάνουμε γνωστή την ύπαρξη και τον συνεπή κι ανυπόταχτο αγώνα μας. Δώσαμε μια καθαρή μάχη.

Ένα ταξίδι τελείωσε όμως κι ένα άλλο ξεκινά από σήμερα με στόχο τις Βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η Πλεύση Ελευθερίας θα είναι παρούσα. Το ψηφοδέλτιό της θα αποτελεί την εναλλακτική στις μνημονιακές πολιτικές, το αντίπαλο δέος στα κόμματα που παρέδωσαν γη και ύδωρ στους δανειστές.
Θα είναι δίπλα στους πολίτες που υφίστανται την λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού είτε προέρχεται από δεξιά είτε από "αριστερά". 
Είμαστε παρόντες, σας θέλουμε και πάλι δίπλα μας για να ενώσουμε τους Έλληνες, για να δώσουμε ελπίδα. 

Γιατί: Δεν μπορείς να περιμένεις από αυτούς που σε κατέστρεψαν να γίνουν οι άνθρωποι που θα  σε σώσουν.  

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ, ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ 



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.