Στο ψηφοδέλτιο της "Πλεύσης Ελευθερίας" συναντάμε τον  Κωστή Σαββιδάκη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στον Νομό Δωδεκανήσου, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο ίδιος δήλωσε:

"Αισθάνομαι υποχρέωση να δώσω το "παρών" στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Είναι μεγάλη η τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό της η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δώσαμε μαζί τον πρώτο αγώνα για τις Ευρωεκλογές. 'Εναν αγώνα δύσκολο, αλλά πολύ καθαρό από την δική μας πλευρά.

Έτσι καθαρά θα συνεχίσουμε και τώρα, καθαρά! Καθαρά και με τα βλέμματα στα βλέμματα! Γιατί εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι, εμείς σας βλέπαμε και θα συνεχίσουμε να σας βλέπουμε στα μάτια...

Στις 7 Ιουλίου εσείς - εμείς, θα είστε - είμαστε αυτοί που θα αποφασίσετε - αποφασίσουμε : ποιοι θα μείνουν! Ποιοι θα συνεχίσουν να κοιτούν τον πολίτη κατάματα..."

Κωστής Σαββιδάκης
Ηθοποιός
Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου
"Πλεύση Ελευθερίας - Ζωή Κωνσταντοπούλου"
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.