Παρουσιάζουμε το βίντεο από τη σημερινή συνέντευξη τύπου της επικεφαλής της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Athens Way, για την συμμετοχή του κόμματος στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Αναγγέλλει την απάντηση των λίγων και αποφασισμένων στους υποταγμένους δήθεν πολλούς.

Καθορίζει πως δεν θα πλαισιωθούν τα ψηφοδέλτια με σελέμπριτις και μαϊντανούς.

Παραμένει σε ψηφοδέλτια με δύο με τρεις υποψηφιότητες ανά εκλογική περιφέρεια πλαισιωμένα με καθαρούς ανθρώπους της κοινωνίας, της δουλειάς, των κινημάτων που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την πολιτική.

Εξαγγέλλει τις θέσεις της Πλεύσης Ελευθερίας που θα προταθούν στη νέα Βουλή με πρωτοβουλίες για κατάθεση οκτώ σχεδίων νόμου.

Για το επίμαχο θέμα των συνεργασιών ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί με το κόμμα του Βαρουφάκη λόγω της ασυνέπειας λόγων και έργων, αφού τον χαρακτήρισε ως τον άνθρωπο του είπα - ξείπα. Ανάφερε επίσης τις πέντε θεμελιώδεις διαφορές - χάσματα που χωρίζουν την Πλεύση Ελευθερίας με το κόμμα του και τον ίδιο.

Χωρίς καμία διάθεση για συνδιαλλαγή αποδέχθηκε τη στήριξη αντιμνημονιακών πολιτικών σχηματισμών και προσώπων που δεν θα συμμετέχουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και προσβλέπουν στη δημιουργία ενός ανοιχτού δημοκρατικού πατριωτικού χώρου.

 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.