του ακτιβιστή

Μπορεί να θεωρηθεί παραπολιτικό ή μάλλον παραυτοδιοικητικό....
Κάποιοι μπορεί να μας κατηγορήσουν ότι κάνουμε κουτσομπολιό.... Δεν είναι έτσι.
Αναδεικνύουμε κάποιες λογικές, που όσο κι αν εκπροσωπούν "ιδιαίτερους" ανθρώπους δεν παύει να αναφέρονται σε συμπολίτες μας που κατέχουν (προφανώς λόγω και της σταυροδοσίας)  θέση στην πολιτική ζωή του τόπου.

Νεοεκλεγμένος λοιπόν τοπικός σύμβουλος της Επανομής, ανέβηκε στα γραφεία του πρώην Δημαρχείου Επανομής, όπου στεγάζεται η διοίκηση του Τοπικού Συμβουλίου και με ύφος 12 καρδιναλίων (όπως μας μεταφέρθηκε) απαίτησε να λάβει τα κλειδιά των γραφείων, ως ο νέος Πρόεδρος του Τοπικού Επανομής, όπως έλεγε. 
Εισήλθε στο γραφείο και προκατέλαβε την θέση του Προέδρου με τον "αέρα" του νικητή των πρόσφατων εκλογών. Μάλιστα τοποθέτησε και νεαρή κοπέλα στο πλάι του (δεξί του χέρι), η οποία εξουσιοδοτήθηκε να σημειώνει τα παράπονα και τις ελλείψεις σε ηλεκτροφωτισμό κλπ.

Τί κι αν οι νεοεκλεγμένοι θα αναλάβουν από την 1η Σεπτεμβρίου τα καθήκοντά τους;
Τί κι αν ίσως λόγω ηλικίας να μπορούσε να γίνει αποδεκτή η επιθυμία του να αναλάβει την τιμητική θέση της Προεδρίας του Τοπικού Συμβουλίου;
Τί κι αν επί 4,5 χρόνια ελαχιστότατες φορές παραβρέθηκε σε συνεδριάσεις του οργάνου, του οποίου ήταν μέλος, αποδεικνύοντας κατ' αυτόν τον τρόπο την παντελή αδιαφορία του για τις διαδικασίες αλλά και τις υποχρεώσεις του;

Αυτή του όμως η συμπεριφορά έρχεται να υπερκεράσει και την πρωτοφανή προηγούμενή του,  όταν στην έκδοση προεκλογικού φυλλαδίου  εφέρετο ως ο εν δυνάμει Πρόεδρος και όχι απλά ως τοπικός σύμβουλος, όπως καθόριζε ο εκλογικός νόμος.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Εικάζω πως ο αριθμός 12 (Καρδιναλίων) έγινε μετά από εμπεριστατωμένη μέτρηση και μέγιστη προσοχή στο μέτρημα. Βεβαίως μπορεί να ξέχασε ακτιβιστή αυτός που σου το μετέφερε να υπολογίσει τον ΦΠΑ. Για να μην μπαίνεις στον κόπο τον υπολόγισα, είναι 12 χ 26% = 3,12, δηλαδή σύνολο 15,12 Καρδινάλιοι.
    Επειδή γεννάται πρόβλημα με το "ύφος" των 0,12 Καρδιναλίων, προτείνω να το αποδώσουμε αυτό σε διάφορα βοηθητικά "αξεσουάρ" που μπορεί μ΄αυτά να τονίζει το ύφος του κάποιος.
    Πχ. Ενα κομπολόϊ, μια "ταυτότητα" χρυσή στον αριστερό καρπό (απομεινάρι ένδοξων καιρών και νυν βλαχαδερών), γυαλιά ηλίου (πρωί-μεσημέρι-βράδυ), ένα πούρο (που θα το καπνίσει αυστηρώς μόνον σε δημόσιο χώρο), ακριβούτσικο κινητό στο οποίο θα μιλάει πάντοτε φωναχτά (έστω και με προφορά τραμπάκουλα) κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.