Ένα όμορφο απόγευμα στον φιλόξενο Θερμαϊκό, που έδωσε ένα πολύ σημαντικό κι ελπιδοφόρο ποσοστό στην ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, με πλήθος φίλων της πέρασε χθες στους Ν. Επιβάτες η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Ζωή ζήτησε την ολόπλευρη στήριξη από τους φίλους της προκειμένου να δείξουμε πως οι λίγοι μπορούμε να αλλάξουμε τους συσχετισμούς και να αποδείξουμε τη δύναμή μας στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, στις οποίες το ψηφοδέλτιο της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ θα είναι παρόν.

Κάποιοι φωνάζουν πως είναι πολλοί. Εμείς λέμε πως είμαστε λίγοι. Αλλά αποφασισμένοι να μην αφήσουμε τους ολίγιστους και υποταγμένους στα κελεύσματα και τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Διευθυντηρίου και της Ουάσιγκτον να εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τη χώρα μας και τους Έλληνες σαν προτεκτοράτο και κατοίκους αποικίας.


Σε ένα ποταμό συζήτησης με πολίτες, φίλους της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ εξελίχθηκε η χθεσινή επίσκεψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στους Νέους Επιβάτες. Μιας συζήτησης με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ρωτήθηκαν κι απαντήθηκαν τεράστια ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Το ζήτημα της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών που η ΠΛΕΥΣΗ θα επιδιώξει να την ακυρώσει, αφού δεν εκφράζει και δεν εκπροσωπεί κανέναν παρά μόνο το ΝΑΤΟ και την ΕΕ που την επέβαλλαν στους εντολοδόχους τους Τσίπρα και Ζάεφ.

Την αναγκαιότητα να μην πέσουν οι πολίτες στην παγίδα του διλήμματος (ή τριλήμματος) ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ αφού αυτοί όπως και το ΚΙΝΑΛ είναι μέρος του προβλήματος (αυτοί που το δημιούργησαν φορτώνοντας στις πλάτες μας τα τρία μνημόνια) και όχι η λύση.

Είναι τεράστιο λάθος να μην θέλεις τον ένα επιλέγοντας τον άλλο. Διέξοδος δεν μπορεί να είναι άλλη από την ψήφιση των δυνάμεων που παρέμεναν ΟΡΘΙΕΣ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ και ΣΤΑΘΕΡΕΣ στις αρχές τους και μια από αυτές, ίσως η μοναδική, είναι η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Απαντήθηκαν ερωτήσεις σχετικά με την επιθετικότητα της Τουρκίας και την προθυμία των "ευλίγιστων" να αφήσουν ανοιχτό τον δρόμο της συνδιαλλαγής και παραχώρησης απαράγραπτων κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας.



















Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.