Συνεχίζονται οι περιοδείες του υποψηφίου της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στη Β' Θεσσαλονίκης Χρήστου Ιβάνοβιτς σε πόλεις και χωριά του νομού Θεσσαλονίκης.
Την Πέμπτη κλιμάκιο της Πλεύσης μοίρασε εκλογικό υλικό και συζήτησε με πολίτες στη Ν. Μηχανιώνα  και στην Περαία.
Την Παρασκευή το πρωί μοιράστηκε υλικό στον Άγιο Αθανάσιο, Χαλκηδόνα και Καλοχώρι και διαπιστώθηκε η πολύ καλή υποδοχή από μέρους των πολιτών των πόλεων αυτών.
Το απόγευμα της ίδια μέρας η Πλεύση έφτασε στα Βασιλικά, Ν. Ρύσιο, όπως και στην Περαία.

Σήμερα Σάββατο υπήρξε εξόρμηση στη Θέρμη με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά μηνύματα της αποδοχής των θέσεων της Πλεύσης Ελευθερίας από κατοίκους, ιδιαίτερα για την ξεκάθαρη θέση της για δημοψήφισμα και ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αύριο Κυριακή, κλιμάκιο μελών και φίλων της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ με επικεφαλής τον υποψήφιο στην Β' Θεσσαλονίκης του κόμματος Χρήστο Ιβάνοβιτς, θα επισκεφθεί τον Σοχό, αλλά και περιοχές στο Δήμο Βόλβης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.