Με μια λιτή και έως ένα βαθμό ασαφή ανακοίνωση ο δήμαρχος Θερμαϊκού προσκαλεί ελεύθερους επαγγελματίες ιδιώτες Μηχανικούς να συνεργαστούν εθελοντικά με τις υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου (πιθανότατα λέμε εμείς) να ρίξουν ιδέες (και εργασία προφανώς) για έργα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των δημοτών.

Πιστεύοντας στον εθελοντισμό, αδυνατούμε να αντιληφθούμε τη σκοπιμότητα της πρόσκλησης δεδομένου του αριθμού εργαζομένων στην τεχνική υπηρεσία και της στελέχωσής της με ικανό (εκτός αν κάνουμε λάθος) αριθμό μηχανικών.

Η ανακοίνωση του Δήμου Θερμαϊκού:
Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού προσκαλεί Μηχανικούς Π.Ε , Δ.Ε, Τ.Ε, όλων των ειδικοτήτων, να συμβάλλουν εθελοντικά στο έργο του Δήμου, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα σε έργα πνοής, που θα δώσουν λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των Δημοτών.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.