του ακτιβιστή

Ένα αμφιθέατρο, αυτό του 1ου Γυμνασίου της Μηχανιώνας, χθες έγινε μάρτυρας μιας άκρως διασκεδαστικής παράστασης.

Η Ομάδα Θεατράλε μας έκανε να γελάσουμε με την ψυχή μας στην χθεσινή πρεμιέρα του "Ποιός σκότωσε τον Ουίλιαμ ; ". Περάσαμε δύο πολύ ευχάριστες ώρες.

Ευχαριστούμε τον σκηνοθέτη Kornilios Rousakis κατ' αρχήν για την επιλογή του έργου - που έγραψε με έμπνευση και ανατρεπτική διάθεση η Λίλιαν Δημητρακοπούλου - και φυσικά για την σκηνοθεσία αλλά και για την ευρηματική ματιά του στην απόδοση της παράστασης. Ξέρουμε πόσο δύσκολα ανεβαίνουν ερασιτεχνικές παραστάσεις χαμηλού μπάτζετ, όμως οι Θεατράλε κατάφεραν να μας πείσουν με τη μαεστρία στην απόδοση των ρόλων αλλά και το δέσιμό τους στη σκηνή πως παρακολουθούσαμε μια παράσταση επαγγελματικού θιάσου.

Όλοι οι ηθοποιοί απέδωσαν έξοχα, ήταν απολαυστικοί στην κυριολεξία. Και η σκηνοθέτης του έργου (χικ !!) Μέλλω Νταβράνη, και ο επιφορτισμένος με τους τέσσερις χαρακτήρες πολυτάλαντος Capralos Christos, και οι μαμά Καπουλέτου Βιργινία Καλλιοντζή και η παραμάνα Νίκη Σακκά και η τεχνικός με τη σκάλα - μπαλκόνι Αμαλία Τσαπάρκου και φυσικά ο ξεχασιάρης Ρωμαίος Stavros Kalostos. Ιδιαίτερα όμως μας άρεσε η πάρα πολύ καλή για άλλη μια φορά Δέσποινα Καραγιάννη σαν απολαυστική Ιουλιέτα.

Τώρα γιατί μας άρεσε η Ιουλιέτα που έμπαινε στην κλιμακτήριο, ο Ρωμαίος που είχε λουμπάγκο, η λαίδη Καπουλέτου που μπέρδευε και ξεχνούσε τα λόγια της, σε μια παράσταση με ημιτελή σκηνικά και λάθος μουσική υπόκρουση ;

Δεν θα σας πούμε !!! Όπως δεν θα σας αποκαλύψουμε ποιός σκότωσε τον Ουίλιαμ .... Σας ομολογούμε όμως πως γελάσαμε πολύ και ότι μας απορρόφησε τόσο η παράσταση που ξεχάσαμε να βγάλουμε τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Μην χάσετε την επόμενη παράσταση που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Θέατρο του 1ου Γυμνασίου της Μηχανιώνας, στις 8 μμ.



Η Ομάδα Τέχνης "Θεατράλε" είναι μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα που δημιουργήθηκε το 2016 και δραστηριοποιείται στη Περαία, τη Νέα Μηχανιώνα και την Επανομή του Δήμου Θερμαϊκού και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Σκηνοθέτης της ομάδας είναι ο θεατρολόγος Κορνήλιος Ρουσάκης.

Έχει παρουσιάσει τις παραστάσεις:

2017: «Πάμε Πρεμιέρα ή Τι απέγινε ο Σερ Πέρσιβαλ;» του Rick Abbot.

2018: «Γάμος αλά… ρωσικά», κωμικές ιστορίες του Άντον Τσέχωφ.

Οι παραστάσεις της ομάδας έχουν παρουσιαστεί στο Θέατρο Αλέξανδρος του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο Θέατρο «Αλέξης Μινωτής» του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, στο Θέατρο Κάππα 2000 στη Περαία, στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής και στο Θέατρο 1ου Γυμνασίου Νέας Μηχανιώνας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.