Την απόλυτη φρίκη έζησε ο πατέρας μιας οικογένειας ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του δέχθηκε επίθεση αργά χθες βράδυ από ένα πιάτο μελομακάρονα...

Σύμφωνα τα όσα δήλωσε στην αστυνομία ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού του όταν δέχθηκε ξαφνικά την επίθεση.

«Δεν πρόλαβα να καταλάβω τι έγινε. Με την άκρη του ματιού μου είδα το πιάτο τα μελομακάρονα στον πάγκο και πριν το καταλάβω μου επιτέθηκαν» περιέγραψε με τρόμο.

Όπως λέει ο ίδιος, τα μελομακάρονα είχαν στήσει καρτέρι και σε ανύποπτη στιγμή που είχε ανοιχτό το στόμα του, τού επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά.

«Ήταν όπως εκείνα τα ντοκιμαντέρ του Νάσιοναλ Τζιογκράφικ, αυτά που η γαζέλα πίνει αμέριμνη νερό στη λίμνη και την πλησιάζει σιγά σιγά ένα κοπάδι από λιοντάρια» πρόσθεσε ταραγμένος.

Ωστόσο πηγές της Αστυνομίας τονίζουν ότι αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό την ιστορία του άνδρα, ενώ επιφυλακτική εμφανίζεται τόσο η σύζυγος όσο και τα παιδιά του.

quality misinformation: tovatraxi
image processing:takis Vorini


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.