Ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα υπόσχεται να μας προσφέρει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Μηχανιώνας. Όσοι τουλάχιστον από εμάς παραστούμε στην ξεκαρδιστική περιπέτεια που θα ανεβάσει η θεατρική ομάδα του Συλλόγου την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 6 μμ στο Θέατρο του ΚΑΠΠΑ 2000.
Μας καλούν να παρακολουθήσουμε την παραμυθένια θεατρική παράσταση «ΕΛΑΦΟΒΑΣΙΛΙΑΣ» που διακρίνεται για το άφθονο γέλιο και μεγάλη φαντασία. Ένα θεατρικό έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου και Θωμά Μοσχόπουλου που βασίστηκε στο πρωτότυπο RE CERVO του Κάρλο Γκότσι.
Την σκηνοθεσία υπογράφει η Σμαράγδα Τζούμα και παίζουν οι:


Λίγα λόγια για το έργο:

Δύο μαγικά μυστικά που του εμπιστεύτηκε ο πατέρας του προστατεύουν τον καλόκαρδο και εύπιστο βασιλιά Ντεράμο από τις παγίδες που θα μπορούσαν να του στήσουν όσοι θέλουν το κακό του. Το ένα μυστικό τον βοηθάει να επιλέξει και να παντρευτεί μια κοπέλα που τον αγαπάει πραγματικά. Τι γίνεται όμως όταν το δεύτερο πέφτει στα χέρια του χειρότερου εχθρού του; Στη συναρπαστική και ξεκαρδιστική αυτή περιπέτεια κυκλοφορούν ερωτευμένα ζευγάρια, ραδιούργοι αυλικοί, μάγοι μεταμορφωμένοι σε παπαγάλους, δολοφόνοι και μπουφόνοι, ένα άγαλμα που χαμογελάει, καθώς κι ένα ελάφι μ’ ένα αστέρι στο μέτωπο. Οι έντεκα πρωταγωνιστές της ιστορίας θα συναντηθούν τη νύχτα σε ένα δάσος όπου θα συμβούν πράγματα «που αν δεν τα δεις με τα μάτια σου, αποκλείεται να τα πιστέψεις».



Συνέχεια με ροκιές !!!!

Μετά την παράσταση μια ροκ έκπληξη περιμένει τους θεατές.

Θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τους Cherry Blossoms. Ένα ροκ μουσικό συγκρότημα από τη Μηχανιώνα. 


Είναι οι:
Μανώλης Ξέκαλος μπάσο, 
Ιούλιος Ξέκαλος κιθάρα, 
Ιωάννης Γιαννακοπουλος κιθάρα, 
Δημήτρης Γιαννακοπουλος φυσαρμόνικα /αρμόνιο, 
Ζωή Γιαννακοπούλου φωνή και 
Γιώργος Φουντούλης τύμπανα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.