Το ξεκίνημα έγινε. Η ιδρυτική συνέλευση πραγματοποιήθηκε.
Όσοι μπόρεσαν (και ήταν αρκετοί και σημαντικοί) έδωσαν το παρόν και στρατεύτηκαν στον ευγενή σκοπό να συνδράμουν μέσω του Συλλόγου Φίλων "Αλίκη Δημητριάδου" στο Κέντρο Υγείας Ν. Μηχανιώνας.
Το πρώτο βήμα έγινε. Η εμπνεύστρια αυτής της υπέροχης πρωτοβουλίας, η Αλίκη Δημητριάδου, μπορεί να στάθηκε αδύνατο να παραστεί, αφού πρόσφατα και τόσο άδικα χάθηκε, αλλά σίγουρα η ψυχούλα της θα είναι ευχαριστημένη, όπου κι αν βρίσκεται.
Υπήρξαν συνεχιστές που φρόντισαν με το χθεσινό κάλεσμα και την άρτια οργανωμένη ιδρυτική συνέλευση να μεταδώσουν ισχυρά δείγματα αισιοδοξίας για την μετέπειτα πορεία.


Την συζήτηση διηύθυνε η κ. Μαρία Τούρτα εκ μέρους της προσωρινής διοικούσας επιτροπής και την αρχική εισήγηση έκανε ο διευθυντής του Κ.Υ. Μηχανιώνας κ. Σάκης Συμεωνίδης.
Παρουσιάστηκε το καταστατικό του συλλόγου που θα κατατεθεί για έγκριση τις επόμενες μέρες.


Ακολούθησαν πολλές τοποθετήσεις που απέπνεαν ενθουσιασμό, διάθεση και εθελοντικό προσανατολισμό για δράσεις προς όφελος της κοινότητας στην περιοχή.
Παρόντες πρώην δήμαρχοι, εκπαιδευτικοί, γιατροί και νοσηλευτές, ενεργοί πολίτες αλλά και ο σύζυγος και ο γιος της προσφιλούς Αλίκης.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Ο Μαυρομάτης τι ζητούσε εκεί; Είδε φως και μπήκε ή πήγε για τα χαλιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είτε είναι εκεί απο γνήσιο ενδιαφέρον για το Κέντρο Υγείας, είτε "κουκουλώνει" με την παρουσία του την όποια πρωτοβουλία γίνεται.

      Διαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.