Κάποιοι θα αναρωτηθούν: υπάρχει κλειστό γήπεδο τραμπολίνο σήμερα και πού ακριβώς βρίσκεται;

Η ιστορία για το πολύπαθο ζήτημα εξεύρεσης χώρου άθλησης του αντίστοιχου τμήματος του Γυμναστικού Συλλόγου Αίαντα Θερμαϊκού είναι αρκετά μακριά.

Ξεκίνησε με την έξωση του Συλλόγου από τις εγκαταστάσεις του 2ου Γυμνασίου της Ανθέων.

Μεσολάβησε ένα διάστημα κατά το οποίο ο Αίας ήταν άστεγος.

Δόθηκε προσωρινή λύση της εξυπηρέτησης της προπόνησης των αθλητών στο χώρο του κολυμβητηρίου του ΚΑΠΠΑ.

Πέρυσι υπήρξε δέσμευση της προηγούμενης διοίκησης υπό τον Γιάννη Μαυρομάτη για επίλυση του ζητήματος με την εξεύρεση και παραχώρηση 10 στρεμμάτων δημοτικής έκτασης σε περιοχή όμορη με τα γήπεδα της Ξενίου Διός και την κατασκευή εκεί Φουσκωτού Κλειστού Γυμναστηρίου.

Μάλιστα είχε ήδη ετοιμαστεί μελέτη για τον θόλο της κατασκευής και χρειαζόταν η ανάθεση για τα τοπογραφικά. Ο προηγούμενος δήμαρχος ισχυρίζεται πως λόγω της προεκλογικής περιόδου δεν έγινε αποδεκτό από την τότε αντιπολίτευση του Γιώργου Τσαμασλή να γίνει η ανάθεση και έτσι παρέμεινε για διευθέτηση μετά τις εκλογές.

Πώς μεταφέρεται στην Επανομή ;;

Ήδη τους τελευταίους μήνες του τρέχοντος χρόνου ενεργοποιήθηκε πρόσκληση του υπουργείου για ένταξη στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ " κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων"

Στην τελευταία συνεδρίαση του χρόνου κατατέθηκε εισήγηση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Χρήστο Βογιατζή με την οποία υποβάλλεται αίτηση χρηματοδότησης για "Δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων με κλειστό αγωνιστικό χώρο τραμπολίνο στην Επανομή" με προβλεπόμενο προϋπολογισμό 600.000 €.

Βλέπουμε λοιπόν πως αλλάζει έδρα το νέο κλειστό γυμναστήριο και μάλιστα σύμφωνα με όσους δεν ψήφισαν την εισήγηση (η οποία όμως πέρασε με σχετική πλειοψηφία) δεν πληρούνται πολεοδομικές διατάξεις και ότι δεν θα μπορέσει να εκδοθεί οικοδομική άδεια.

Και όλα αυτά ενώ υπάρχει κατάλληλος χώρος στην Περαία.

Να περιμένουμε τις απαντήσεις και διευκρινήσεις από τον εισηγητή Αντιδήμαρχο ;;;



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Εξυπνη η κίνηση τσαμασλή. Θέλει κοντά του το Τραμπλίνο. Σκέφτεται μάλλον ν΄αρχίσει ο ίδιος προπονήσεις και αν τα πάει καλά μπορεί να τον δούμε και πρωταθλητή ...Επανομής. Το σίγουρο είναι πως τότε οι κάτοικοι της Επανομής θα είναι περήφανοι για το άξιο τέκνο τους.
    Και οι άξιοι άνθρωποι πρέπει να (ξανα)ψηφίζονται. Για το καλό του Δήμου φυσικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.