του ακτιβιστή

Σε έντονες διαμαρτυρίες προβαίνουν κάτοικοι της Αγίας Τριάδας αλλά και γιατροί από το ΚΥ Μηχανιώνας για την εγκατάλειψη από πλευράς Δήμου Θερμαϊκού του τοπικού καταστήματος στο χωριό στο οποίο στεγάζεται κάθε Τρίτη το Κοινοτικό Ιατρείο.
Αιτία η έλλειψη πετρελαίου που κρατάει τον χώρο παγωμένο αναγκάζοντας το ιατρικό προσωπικό  να αδυνατεί να εξετάσει, σ' αυτό το περιβάλλον, ασθενείς.
Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι που εξυπηρετούνται στον τόπο τους, αποφεύγοντας την μετακίνησή τους στη Μηχανιώνα, ζητούν την λειτουργία της θέρμανσης του χώρου με την προμήθεια πετρελαίου. 
Εκεί στον δήμο Θερμαϊκού ακούει κανείς;

Κλειστό το ΚΑΠΗ στο Αγγελοχώρι

Επί μήνες παραμένει κλειστός ο πραγματικά όμορφος χώρος του ΚΑΠΗ Αγγελοχωρίου. Αιτία η ανυπαρξία υπευθύνου που θα τον κρατήσει λειτουργικό φροντίζοντας για το άνοιγμα, το καθάρισμα και το κλείσιμό του. Έτσι παύει να καλύπτει τις ανάγκες των ηλικιωμένων του χωριού που διαμαρτύρονται για την εγκατάλειψη, όπως χαρακτηριστικά λένε από την διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού.  
Εκεί στον δήμο Θερμαϊκού ακούει κανείς;

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.