Απαραίτητη θεωρεί τη συνεργασία πολιτών και Δήμου η διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού για την αντιμετώπιση του οξυμένου προβλήματος με την συσσώρευση ογκωδών και μπάζων σε όλη την περιοχή.

Μεγάλες ποσότητες ογκωδών απορριμμάτων απομακρύνονται από τον Δήμο Θερμαϊκού κάθε μέρα στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ).

Φορτηγά απομάκρυναν από τα πεζοδρόμια οικιακά απορρίμματα και οικοδομικά υλικά, που εμπόδιζαν τη διέλευση των πεζών για πολλούς μήνες. Οι γειτονιές αναβαθμίζονται ποιοτικά, ξαναβρίσκουν την ταυτότητά τους και «ξανασυστήνονται» σε κατοίκους και επισκέπτες.

Όμως, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά από εργαζόμενους και Διοίκηση, αρκετοί συμπολίτες μας προβαίνουν σε ανεξέλεγκτη διάθεση ογκωδών και αδρανών χωρίς να έχουν επικοινωνήσει νωρίτερα με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης με αποτέλεσμα το πρόβλημα να διαιωνίζεται.

Ο Δήμος θέλει αρωγούς τόσο τους κατοίκους, όσο τους παραθεριστές και τους επισκέπτες, Η αντιμετώπιση του φαινομένου είναι απλή και αποτελεί δείγμα του πολιτισμού μας. 


Επομένως, κάθε φορά που επιθυμείτε να απορρίψετε αντικείμενα όπως στρώματα, έπιπλα, κλπ., ή κλαδέματα, απόβλητα εκσκαφών, μπάζα κλπ. μπορείτε να τηλεφωνείτε στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, στα τηλέφωνα 2392330321, 2392330351, 2392330347, ώστε να διευκρινιστεί ο χρόνος και ο τόπος απόρριψης και συλλογής.

Σε περίπτωση σύλληψης για παράνομη ρίψη ογκωδών και Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών, Κατασκευών (ΑΕΚΚ), σε εφαρμογή του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου, θα επιβάλλονται αυστηρά πρόστιμα.

Μόνο με τη βοήθεια όλων ο Δήμος μας θα αποτελέσει και πάλι πόλο έλξης και τουρισμού.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.