Μια ανοιχτή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου παρακολουθήσαμε σήμερα το πρωί στον Σκάι. Αυτό που έχει πράγματι τεράστιο ενδιαφέρον είναι η πρόταση της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, σε περίπτωση που ο Γιάνης Βαρουφάκης, υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του '15 που μας φόρτωσε ακόμα ένα μνημόνιο των τοκογλύφων δανειστών, και καταγραφέας όσων διημείφθησαν στην περιβόητη διάσκεψη του Eurogroup στην Ρίγα δεν έχει την τόλμη να δημοσιοποιήσει τα πρακτικά ζητά να το πράξει εκείνη. 

Και βέβαια είναι σκωπτικό το ύφος της Προέδρου της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ με δεδομένο το θάψιμο των απομαγνητοφωνημένων σινομιλιών της σύσκεψης επί μια πενταετία. Και φυσικά αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον η εξέλιξη της διαφάνειας σχετικά με τα πεπραγμένα του '15 από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα μετά την (προκλητική) άρνηση του Προέδρου της Βουλής να παραλάβει το σχετικό υλικό και να το δημοσιοποιήσει, ως όφειλε.
Η συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.