Το Final Four του πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης αγοριών Κ21 διοργανώνεται το τριήμερο από 18 έως 20 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Γήπεδο Περαίας.

Η Αντιδημαρχία Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού και η Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης καλούν όλο το φίλαθλο κοινό να δώσει δυναμικό «παρών» και να ενισχύσει με το χειροκρότημά του τις ομάδες που μετέχουν: ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2015, ΠΗΓΑΣΟΣ, ΑΣ ΑΡΗΣ και ΧΑΝΘ.

Η διοργάνωση αγκαλιάζει την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη δωρεά μυελού των οστών, προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των εθελοντών.

Κατά την διάρκεια του τριημέρου θα συγκεντρώνονται επίσης φάρμακα για τις ανάγκες του Παιδικού Χωριού του Φιλύρου. Αναλυτικά η λίστα με τις βασικές ανάγκες σε είδη φαρμακείου: Θερμόμετρα, Αντιφθειρικά και για πρόληψη και για θεραπεία, Αντιβηχικά σιρόπια, Αντιβίωση Sir Ceclor, Otrivin παιδικό και ενηλίκων, Δερματικές αλοιφές (fusidine, dactarine), Αντιαλλεργικό Sir Xozal, Αντιεμετικό Sir Cilrotron και Αυτοκόλλητες γάζες σε διάφορα μεγέθη.
Φάρμακα θα συγκεντρώνονται και στα γραφεία της ΕΠΕΣΘ τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγώνες για κάθε ημέρα, με ώρες έναρξης 19:00 και 21:00.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.