Η ίδια αγέλη πιθανότητα επιτέθηκε και σε έναν 82χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε επίσης στο Ιπποκράτειο, ωστόσο η κατάσταση του δεν κρίνεται σοβαρή.

Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής ένας 65χρονος και ένας 82χρονoς στην περιοχή Ελαιόρεμα, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 65χρονος εντοπίστηκε στις 4.30 τα ξημερώματα στην περιοχή και έφερε πολλαπλά τραύματα από σκυλιά. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο "Ιπποκράτειο" νοσοκομείο.

Λίγο μετά τις 6 το πρωί 82χρονος δέχθηκε επίθεση, πιθανόν από την ίδια αγέλη των σκύλων. Και αυτός νοσηλεύεται στο "Ιπποκράτειο". H Aστυνομία διεξάγει έρευνα για τα περιστατικά.


πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.