Δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι (εμφανισιακά τουλάχιστον) αλλά με κοινό σημείο την αγάπη τους για τα ζώα, και την αλληλοεκτίμησή τους κατέθεσαν το όραμά τους για μια νέα υπηρεσία που μπορεί να δημιουργηθεί σε όποιον δήμου της χώρας το θελήσει.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και ο Παναγιώτης Μήλας, ακτιβιστής με κύρια δράση την προστασία των ζώων ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα πρότζεκτ, που χωρίς ιδιαίτερα έξοδα θα μπορέσει να βοηθήσει την προστασία των ζώων, κυρίως των αδέσποτων που ο αριθμός τους, σε όλους τους δήμους της χώρας μας, τα τελευταία χρόνια έχουν πολλαπλασιασθεί.
Βρέθηκαν προσκαλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο "The 2night show".
Παρακολουθείστε το βίντεο (κυρίως οι αιρετοί) για να δείτε την πολύ καλή προσπάθεια που κάνουν και βοηθείστε στην εφαρμογή της, όπου μπορείτε: 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.