Με ανακοινώσεις τους, μετά τις αποφάσεις για κλείσιμο σχολείων του Υπουργείου Υγείας με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, αναστέλλουν τις λειτουργίες τους τμήματα Αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων στον Θερμαϊκό.


ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΕΣ Αριστοτέλης Επανομής



Το ΔΣ του ΑΕΣ Αριστοτέλη Επανομής με ομόφωνη απόφαση των παρευρισκόμενων μελών του και σε συνδυασμό με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας για την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων, πανεπιστημίων και φροντιστηρίων για την αποφυγή της διασποράς του κορωναϊού,
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ
την αναστολή λειτουργίας όλων των Ακαδημιών του Συλλόγου από αύριο και για 14 ημέρες.
Τα αγωνιστικά τμήματα Basket Mini, Παμπάιδων, Νέων και Volley Παγκορασίδων θα συμμετέχουν μόνο στους ήδη προγραμματισμένους αγώνες αναμένοντας νέες οδηγίες από τις ομοσπονδίες.
Οι προπονήσεις του Ανδρικού τμήματος Basket και της Γυναικείας ομάδας Volley θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι νεοτέρας.

Ζητούμε την κατανόηση και την συμπαράσταση των γονέων σε αυτήν την δύσκολη για την χώρα κατάσταση.
Η προσωπική ευθύνη βαραίνει όλους μας ξεχωριστά.
Υπομονή και υπευθυνότητα.

Το ΔΣ
ΑΕΣ Αριστοτέλης Επανομής




Ανακοίνωση Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελοχωρίου

Με ανάρτησή του στο fb, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βαγγέλης Μίχος ανακοινώνει την αναστολή των μαθημάτων όλων των τμημάτων του Συλλόγου.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.