Zero Hedge,, /24/ 03/2020
Authored by Paul Joseph Watson via Summit News,

[Μήνυμα εξαιρετικής σημασίας για τον ελληνισμό , το κατωτέρω δημοσίευμα αξιώνει την ιδιαίτερη προσοχή και αντίδραση των κυβερνώντων και υπευθύνων για την ασφάλεια και επιβίωση της χώρας, αφού ουσιαστικά αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση της κ. Μέρκελ, με την πολιτική ασύλου που συνεχίζει, ουσιαστικά ενισχύει την επιχείρηση Ερντογάν στα ελληνικά σύνορα και διαψεύδει τις διακηρύξεις των Βρυξελλών περί « ευρωπαϊκών συνόρων», «αλληλεγγύης» και φράγματος Frontex.]

Μετάφραση/ Εσαγωγή: Μ. Στυλιανού

Η Γερμανία έκλεισε τα σύνορά της σε επισκέπτες από την Ευρώπη λόγω του κορωνοϊού, αλλά σε μετανάστες από την Μέση Ανατολή και την Αφρική επιτρέπει πάντοτε την είσοδο.

Με την εξαίρεση πολιτών τη Γαλλίας, του Λουξεμβούργου κι της Ελβετίας που παρέχουν βασικές υπηρεσίες, οι γερμανικές αρχές έκλεισαν τα σύνορα της χώρας σε όλους τους ξένους υπηκόους την περασμένη εβδομάδα.

Εντούτοις, όπως δήλωσε ο υπουργός των Εσωτερικών, οι αποκαλούμενοι «αιτούντες άσυλο», (χαρακτηρισμός που βασικά περιλαμβάνει οικονομικούς μετανάστες από την Μέση Ανατολή και την Αφρική), είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι. «Στα εξωτερικά σύνορα της Γερμανίας στην Ε.Ε. (λιμένες και αεροδρόμια) δεν υπήρξε αλλαγή στην διαδικασία (ασύλου), δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Γιούνγκε Φράϊχάϊτ

Αυτό σημαίνει ότι οι Ευρωπαίοι, που προηγουμένως είχαν το δικαίωμα να εισέλθουν στην Γερμανία, αντιμετωπίζονται σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας σε σύγκριση με μετανάστες από χώρες του τρίτου κόσμου, οι οποίοι φτάνει να προφέρουν την λέξη «άσυλο» για να γίνουν δεκτοί στην Γερμανία, και να εξασφαλίσουν την εξέταση των αιτημάτων τους, ακόμη και μέσα στην κρίση μιας παγκόσμιας φονικής πανδημίας.

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι εάν ένας μετανάστης καταφέρει να περάσει παράνομα στην Ζώνη Σένγκεν, μέσω Ιταλίας ή Ελλάδας, και φτάσει στην Γαλλία ή την Ελβετία, μπορεί πάντοτε να ζητήσει άσυλο στην Γερμανία και έτσι πρέπει να του επιτραπεί να διασχίσει αυτές τις χώρες, ώστε να μπορέσει να ζητήσει επίσημα το άσυλό του στην γερμανική επικράτεια», αναφέρει η Voice of Europe.

΄Ιδια είναι η κατάσταση και στην Σουηδία, όπου αυτοί που ζητούν άσυλο θα εξακολουθούν να εξετάζονται και να γίνονται δεκτοί να μείνουν στην χώρα παρά την κρίση τη πανδημίας.

Λαμβανομένου υπ΄όψιν ότι μετανάστες στην Γερμανία ήδη προκάλεσαν ταραχές και ύψωσαν σημαίες των τζιχαντιστών σφαγέων της Συρίας, όταν τους ανακοινώθηκε ότι το στρατόπεδό τους πρέπει να τεθεί σε καραντίνα, διερωτάται κανείς εάν οι νέο-αφικνούμενοι θα συμμορφωθούν στους κανόνες του αυτοπεριορισμού λόγω της πανδημίας.

Όπως επισημαίνει η έγκυρη ηλεκτρονική εφημερίδα Breitbart , απόπειρες να επιβληθεί η καραντίνα σε περιοχές του Παρισιού με πυκνή παρουσία μεταναστών αποδεικνύονται «αδύνατες», επειδή οι μετανάστες αγνοούν τον νόμο και συγκεντρώνονται σε μέγα πλήθος εάν βρεθούν αντιμέτωποι με την αστυνομία. Οι αρχές δεν μπορούν να μοιράσουν πρόστιμα στους μετανάστες γιατί φοβούνται βίαιη «αντίδραση».



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.