Απολυμάνσεις γίνονται σύμφωνα με δελτίο τύπου του δήμου Θερμαϊκού σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, όπως και στις κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.

Σε απολύμανση των 64 σχολείων του Δήμου Θέρμης προχωρά το επόμενο διάστημα η αρμόδια Αντιδημαρχία. Η απολύμανση θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα των 14 ημερών που τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σύμφωνα με τη χθεσινή απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.
Ειδικότερα, από σήμερα ξεκινά σχολαστική γενική καθαριότητα όλων των σχολικών συγκροτημάτων από τις καθαρίστριες των σχολείων, ώστε να ακολουθήσει από το συμβεβλημένο με το δήμο μας και εξειδικευμένο συνεργείο η ολική απολύμανση των χώρων των σχολικών συγκροτημάτων καθώς και των Δημοτικών Βρεφονηπιακών – παιδικών Σταθμών αλλά και των χώρων των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ).


Μηνύματα συμμόρφωσης προς τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, σχετικά με μέτρα υγιεινής και προφύλαξης, απευθύνουν οι διοικήσεις των δύο δήμων προς τους δημότες τους. 
Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι πέρα από τις προληπτικές ενέργειες απολύμανσης της δημοτικής αρχής, θα πρέπει να επιδείξουμε όλοι ατομική ευθύνη και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι γονείς να περιορίσουν τα παιδιά στο σπίτι, καθώς το μέτρο αφορά στην μείωση της διασποράς της νόσου.
Παράλληλα συνιστούν ψυχραιμία και παρακαλούνται οι δημότες να επιδείξουν ΟΛΟΙ την απαιτούμενη υπευθυνότητα, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.