Επί μέρες παραμένουν αναπάντητες κι ασχολίαστες οι καταγγελίες του πρώην κυβερνητικού εκπρόσωπου της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελου Αντώναρου, ότι ο Μητσοτάκης "έκανε την κότα" στην απαίτηση των Ευρωπαίων να μην ζητήσει την σύγκληση Συνόδου Κορυφής.
Έτσι δέχτηκε το παζάρι να μην θέσει το αίτημα και αντ' αυτού να πραγματοποιηθεί η βόλτα πάνω από τα σύνορα στον Έβρο με το ελικόπτερο.

Μ' αυτό τον τρόπο απέφυγαν να έρθουν αντιμέτωποι με την απαίτηση της Ελλάδας να επιφορτιστούν με το μερίδιό τους στην υποδοχή των μεταναστών.

Αληθεύουν οι καταγγελίες;

Πάντως παρά τα συνεχή ποσταρίσματα του Αντώναρου εκείνοι τηρούν σιγή ασυρμάτου ......

Κυβερνηση που δουλευει τον κόσμο! Το παρασκήνιο απο πολύ υψηλή πηγή στις Βρυξελλες: Είπαμε στον Μητσοτακη να μη ζητήσει έκτακτη συγκληση Συνόδου Κορυφής και να μη ζητήσει μετεγκατασταση προσφύγων απο την Ελλάδα γιατι η πλειοψηφία των χωρών-μελών είναι αντίθετη. Κι αυτός φυσικά συναίνεσε.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.