Ο 45χρονος συνελήφθη για ανθρωποκτονία σε βάρος του 87χρονου πατέρα του.

Το έγκλημα έγινε τις πρωϊνές ώρες της Κυριακής του Πάσχα.
Ο 45χρονος, ξύπνησε νωρίς, πήγε στο δωμάτιο του πατέρα του, τον περιέλουσε με υγρό και τον έβαλε φωτιά. Ο 86χρονος καθώς ήταν κατάκοιτος, ήταν αδύνατο να μετακινηθεί, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Όπως μετέδωσε ο Alpha, το βράδυ της Ανάστασης υπήρξε λογομαχία μεταξύ του 86χρονου κατάκοιτου πατέρα και του γιου.
Γρήγορα η φωτιά επεκτάθηκε και στο υπόλοιπο διαμέρισμα, από το οποίο απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη με εγκαύματα η μητέρα καθώς και ο δεύτερος γιος.

Την υπόθεση ανέλαβαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν, κτέληξαν στην βεβαιότητα πως τη φωτιά στο διαμέρισμα έβαλε ο ένας από τους δύο γιους, ο 45χρονος ο οποίος και συνελήφθη.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Στο διαμέρισμα διέμεναν ο 87χρονος, η συζυγός του και τα δυο τους παιδιά.

 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.