Σε χιονισμένο τοπίο ξύπνησαν σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου 2020 οι κάτοικοι στα ορεινά και ημιορεινά της Θέρμης. Λίγο μετά τις δώδεκα χθες το βράδυ η έντονη χιονόπτωση ξεκίνησε αρχικά στο Λειβάδι και κατά τη διάρκεια της νύχτας επεκτάθηκε στην Περιστερά. Ανοιχτό παραμένει το ορεινό οδικό δίκτυο, ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς το ύψος του χιονιού είναι 20 πόντοι περίπου.

Εκχιονιστικό μηχάνημα του Δήμου Θέρμης τύπου UNIMAC βρίσκεται από νωρίς το πρωί στο σημείο καθώς η χιονόπτωση σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ θα συνεχιστεί έως αργά το μεσημέρι.

Το πρωί στις Κοινότητες Λειβαδίου και Περιστεράς βρέθηκε και ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος προκειμένου να παρακολουθήσει την πορεία της διαδικασίας αποχιονισμού στην ορεινή περιοχή και συγκεκριμένα τη διάνοιξη όλων των οδών πρόσβασης στο Λιβάδι αλλά και να ενημερωθεί για τυχόν προβλήματα στην ορεινή περιοχή.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.