Είναι δυσβάσταχτος κι επώδυνος πλέον για όλους μας, που είμαστε για τέταρτη εβδομάδα έγκλειστοι στα σπίτια μας, αυτός ο καθημερινός βομβαρδισμός τρόμου από τα κανάλια.
Το κλίμα της κατάθλιψης και της άσκησης πολιτικών αναγκαστικής αποδοχής του περιορισμού των ελευθεριών μας έχει πλέον αποκαλυφθεί. Σημεία και τέρατα σημειώνονται από εξουσίες όπου γης. Μέχρι και δικτατορικά κατεστώτα εμφανίζονται σε περιβάλλον Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ουγγαρία - δείτε εδώ).

Παραθέτουμε σήμερα ένα σημαντικό βίντεο στο οποίο ο διακεκριμένος Έλληνας καθηγητής επιδημιολογίας στο Στάνφορντ της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ, κ. Γιάννης Ιωαννίδης μιλά ψύχραιμα για τον καταιγισμό του τρόμου που έχει εξαπολυθεί και που δεν συμβάλλει κατ' οιονδήποτε τρόπο στην αντιμετώπιση του COVID19. Τουναντίον μάλιστα μιλά θεωρεί λανθασμένη  την επικοινωνιακή τακτική του HORROR REALITY TV SHOW, που οδηγεί σε μεγαλύτερα προβλήματα όπως αυτά του άγχους και του στρες.
Παρακολουθήστε απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε στον 9,84, στα τέλη του Μάρτη.



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.