Μπορεί να μην επιμένουν στην υποχρεωτική χρήση προφυλακτικής μάσκας, οι ειδήμονες στην Ελλάδα, όπως και σε άλλες δυτικές χώρες αλλά αυτό μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικίνδυνο για την επαναδιασπορά του κορονοϊού και για την εκ νέου έξαρση.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Kim Woo Ju, διακεκριμένο λοιμωξιολόγο Κορεάτη επιστήμονα, επικεφαλής στην αντιμετώπιση του Sars στη χώρα του το 2003, η μη υποχρεωτική αυτή οδηγία (χρήσης της μάσκας) πιθανόν οφείλεται στις μη επαρκείς ποσότητες  του συγκεκριμένου υλικού ώστε να καλυφθεί ο γενικός πληθυσμός. Η οδηγία δεν δόθηκε ώστε να παραμείνει ικανό υλικό για την προστασία του υγειονομικού προσωπικού, που βέβαια είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ για την προστασία του, και κατ' επέκταση για την αντιμετώπιση των ασθενών.

Παρακολουθήστε την πολύ ενημερωτική συνέντευξη που έδωσε για τον κορονοϊό ο καθηγητής, που αποδεδειγμένα η νόσος αντιμετωπίστηκε έγκαιρα και αποτελεσματικά στην χώρα του.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.