Το βίντεο YouTube που υποδηλώνει ότι ο COVID-19 σχετίζεται με το ιντερνετικό δίκτυο 5G, έχει πείσει μερικούς ανθρώπους ότι τα smartphone τους θα μπορούσαν να τους σκοτώσουν. Εν τω μεταξύ, οι επικριτές του βίντεο - που βινεοσκοπήθηκε στη διάσκεψη κορυφής για την υγεία στις 12 Μαρτίου στο Tucson της Αριζόνα ( “Health And Human Rights Summit”) και ανέβηκε στο YouTube από λογαριασμούς γονέων για τα δικαιώματα υγείας ("Parents For Healthcare Rights") το αποδομούν λέγοντας πως μεταδίδει ψευδή στοιχεία σε καιρό μιας πραγματικής και σοβαρής παγκόσμιας κρίσης.


Το βίντεο παρουσιάζει μια διάλεξη του Dr. Thomas Cowan, M.D, ο οποίος ισχυρίζεται ότι, μεγάλες επιδημίες των τελευταίου αιώνα σχετίζονται με την υιοθέτηση από την παγκόσμια κοινότητα νέων ηλεκτρικών ή ηλεκτρομαγνητικών ανακαλύψεων, που κατά τη γνώμη του δημιουργούν την επίθεση τους στο ανθρώπινο οργανισμό που έχει ήδη δηλητηριασθεί από τις νέες τεχνολογίες.

Μάλιστα επειδή η Αφρική δεν ήταν τόσο επηρεασμένη από την επιδημία του κορονοϊού, αρχικά θεωρεί πως η 5G μπορεί να είναι η αιτία του κορονοϊού. Το επιχείρημά του ήταν ότι "η Αφρική δεν είναι περιοχή 5G". Αυτός ο τρόπος σκέψης φαίνεται να απαντήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας όταν ανακοίνωση αρκετές (όχι πολλές όμως) περιπτώσεις κορονοϊών στην Αφρική, σύμφωνα με το BBC.

Το δίκτυο 5G είναι μια νέα τεχνολογία Διαδικτύου που ξεκίνησε από κινητές εταιρείες το 2020. Λειτουργεί με την ίδια έννοια όπως το επικρατούν σήμερα 4G, αλλά αναμένεται να είναι ταχύτερο και πιο αξιόπιστο όταν πρόκειται για ταχύτητες στο διαδίκτυο.

Η πόλη που είχε πλήρη κάλυψη με το νέο σύστημα 5G και ήταν η πρώτη πόλη που το υιοθέτησε ήταν η Κινεζική πόλη Wuhan, από όπου ξεκίνησε ο κορονοϊός.

Μάλιστα υπήρχαν και συμπτώσεις που συνδίασαν εμφανίσεις επιδημιών με την εμφάνιση του 3G και του 4G, από κάποιους που επέκτειναν τη θεωρία του Dr. Thomas Cowan:

2003 - Το 3G εισήχθη στον κόσμο
2003 - Έκρηξη SARS

2009 - Το 4G εισήχθη στον κόσμο
2009 - Έκρηξη της γρίπης των χοίρων

2020 - Το 5G εισήχθη στον κόσμο
2020 - Έκρηξη κορωναϊού

Οι ισχυρισμοί των κατήγορων του 5G και του Dr Cowan αντικρούστηκαν από άλλους ανθρώπους στο διαδίκτυο. Το κανάλι του YouTube TechMagnet με ένα 20λεπτο βίντεο θεώρησε τους ισχυρισμούς του Cowan ως fake news. Παρ' όλα αυτά όμως υπάρχει ένας έντονος διάλογος που φτάνει στα επίπεδα της θεωρίας συνωμοσίας.

Δυστυχώς το σχετικό βίντεο κατέβηκε ήδη από το Youtube. Θα επιχειρήσουμε να το ανεβάσουμε στον ακτιβιστή, αλλά νομίζουμε πως δεν θα μαςεπιτραπεί......


Δοκιμάστε να το βρείτε με ελληνικούς υπότιτλους στην παρακάτω διεύθυνση:
https://www.brighteon.com/0a183052-ca8f-4dcf-9111-858279b5df6c



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.