του ακτιβιστή 

Και επειδή, παρά την ηλικία μας, διατηρούμε - προς το παρόν τουλάχιστον - την μνήμη μας ....

Θυμόμαστε τον σημερινό Δήμαρχο Γιώργο Τσαμασλή να ψέγει τον προηγούμενο Γιάννη Μαυρομάτη (για την υπόθεση των Led, που ευτυχώς εγκαταστάθηκαν και έχουμε φωτεινό δήμο .... όχι παντού όμως) για τον διαγωνισμό λέγοντας πως ο ίδιος δεν θα έκανε αποδεκτό ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ διαγωνισμό με έναν ΜΟΝΑΔΙΚΟ προμηθευτή και ούτε αν δεν υπάρχει πολύ μεγάλη έκπτωση στην προσφορά του ......

Να όμως που δίδεται η ευκαιρία στον Δήμαρχο να πράξει όσα διατυμπάνιζε τότε .....

Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής έρχεται θέμα Έγκρισης Πρακτικού Ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικών και οικονομικών προσφορών του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «Διαχείριση ογκωδών απορριμμάτων και ΑΕΚΚ Δήμου Θερμαϊκού»

Στον διαγωνισμό προσφορά έδωσε μόνο μια εταιρεία με την επωνυμία «Λιαχτίδα ΑΤΕΒΕ – Hellas Edil SA” και με προσφερόμενη τιμή (κόστος  προμήθειας)234.988,50 € άνευ Φ.Π.Α.. Η έκπτωση που δόθηκε από τους μοναδικούς συμμετέχοντες, όπως αναφέρουν γνωρίζοντες, δεν είναι μεγαλύτερη από 1%.

Αναμένομεν με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της συνεδρίασης .....
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.