Συγχαίροντας τους εθελοντές - όπου δήμου Θερμαϊκού - θα θέλαμε να σημειώσουμε τον προβληματισμό μας αναφορικά με την έκταση που τείνει να λάβει το φαινόμενο.

Δεν είμαστε αντίθετοι στον εθελοντισμό.

Απλά ως προβληματισμό δημοσιεύουμε άποψη εθελοντή από την Περαία για πρόσφατη εθελοντική δράση καθαρισμού στην παραλία της Περαίας, όπως την διατύπωσε σε σελίδα στο fb- συνοδευόμενη μάλιστα από ουσιαστικές προτάσεις προς τον Δήμο:

Εθελοντική Δράση Θερμαϊκού
Ολοκληρώσαμε χθες μια σημαντική πρωτοβουλία μας με τον καθαρισμό των καλαθιών από τα σκουπίδια σε συνεργασία με το Δήμο.Η ικανοποίηση μεγάλη τόσο από το αποτέλεσμα της δράσης μας όσο και από την ευμενή ανταπόκριση από τους δημότες και επισκέπτες.
Η φράση που κυριάρχησε ήταν: Πρώτη φορά καθαρίζονται Σαββατοκύριακο.
Αυτό όμως δεν απαλλάσσει την υπηρεσία καθαριότητας ώστε να βρει τρόπους για να κάνει αυτή τη δουλειά με το προσωπικό του Δήμου και όχι βέβαια με μας τους εθελοντέςΕννοείται βέβαια, αν χρειαστεί θα είμαστε παρόντες όλα τα Σαββατοκύριακα.
Σε καμία όμως περίπτωση οι εθελοντές δεν πρέπει να υποκαθιστούν μόνιμες υποχρεώσεις του Δήμου.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.