Δεν προλάβαμε να ποστάρουμε την χθεσινή μας ενημέρωση για το ζήτημα της εγκατάστασης Αφγανών μεταναστών στον Θερμαϊκό, όπου πληροφορούσαμε και το εξής:
Κλείνοντας αξίζει να διακινδυνεύσουμε την δημοσίευση μιας πληροφορίας που λάβαμε ( είναι προφανώς ανεπιβεβαίωτη) πως η εταιρεία που έχει στην κατοχή της το ξενοδοχείο λόγω των αντιδράσεων των αρχών και κύρια της τοπικής κοινωνίας ενδεχόμενα να άρει το ενδιαφέρον της για την φιλοξενία των μεταναστών στο ξενοδοχείο.
Σήμερα επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ μας καθώς με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Θερμαϊκού, ο Γενικός Διευθυντής του Sun Beach Hotel δηλώνει πως παύει το ενδιαφέρον της εταιρείας για την φιλοξενία μεταναστών, μετά την έντονη αντίδραση των κατοίκων, των τοπικών οργανώσεων και του Δήμου.
Η επιστολή:
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.