Μήνυμα απευθύνει προς τους δημότες  η #δημαρχάρα Θερμαϊκού, θέλοντας και πάλι να προβάλλει την συμβολή του στην εικόνα που παρουσιάζει ο δήμος από πλευράς καθαριότητας.
Δεν θα διακόψουμε τον οίστρο αυτοεπιβεβαίωσης .... Απλά θα δημοσιεύσουμε δύο φωτο δημοτών. Η μία  καταγράφει  το έργο ελέγχου της παραλίας στον Ποταμό με επικεφαλής τον ίδιο και ακολουθούμενο από στελέχη της διοίκησής του. Η άλλη παρουσιάζει και πάλι ξέχειλους κάδους για άλλη μια φορά (υδατόπυργος)..... 


Όσο για τα ογκώδη θα τον συμβουλεύαμε να περάσει με το επιτελείο του από την χωματερή της Μηχανιώνας, στο τέρμα του ΟΑΣΘ, για να θαυμάσει τα αποτελέσματα της παρέμβασής του.

Το μήνυμα:

Αγαπητές συνδημότισσες,Αγαπητοί συνδημότες, 
Μέσα στην κρίση της πανδημίας δεν σταματάμε το έργο μας ούτε λεπτό. Συνεχίζουμε καθημερινά τις εργασίες καθαριότητας σε όλες τις γειτονιές του Δήμου μας, αλλά και στο παραλιακό μέτωπο, που λόγω των περιοριστικών μέτρων δέχεται περισσότερο κόσμο από ποτέ άλλοτε.

Η αποκομιδή των απορριμμάτων ξεκινάει στις 4 τα ξημερώματα και στις 8 το πρωί όλοι οι κάδοι είναι καθαροί και άδειοι. Περισυλλέγουμε όλα τα ογκώδη (έπιπλα, στρώματα, κλαδέματα, απόβλητα εκσκαφών, μπάζα) και συνεχίζουμε καθημερινά την προσπάθεια μείωσης της ανεξέλεγκτης, παράνομης και χωρίς ενημέρωση ρίψης τους από αυτούς τους λίγους συμπολίτες μας, που στερούνται περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

Σκουπίζουμε και περιποιούμαστε τα πάρκα, τις παιδικές χαρές και τους δρόμους, αλλά τα αποτελέσματα δεν μας αφήνουν πλήρως ικανοποιημένους. Δεν είναι αυτά που θα θέλαμε, λόγω των ειδικών αδειών του προσωπικού μας με αφορμή τον Covid-19.

Αγοράζουμε άμεσα χίλιους (1000) πράσινους κάδους για να αντικαταστήσουμε όλους τους φθαρμένους και να συμπληρώσουμε σε περιοχές όπου κρίνεται αναγκαίο, ενώ καθιστούμε σαφές πως όλοι τους πλένονται από ειδικό μηχάνημα μια φορά το μήνα. Επιπροσθέτως, σε καθημερινή βάση, τέσσερα (4) απορριμματοφόρα αδειάζουν τους κάδους ανακύκλωσης.
Παράλληλα, νέοι μικροί κάδοι προστέθηκαν στους ήδη υπάρχοντες του παραλιακού μετώπου για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και όχι μόνο. Συγχρόνως, ειδικό μηχάνημα σαρώνει, κοσκινίζει και αποψιλώνει όλες τις ακτές του Δήμου μας.
Φίλες και Φίλοι μου,

Πραγματικά καταβάλλονται πολύ μεγάλες προσπάθειες για την καθαριότητα του τόπου μας και κάθε γειτονιάς του. Εργαζόμαστε πάνω στις ελλείψεις που εσείς μας υποδεικνύετε και σας ευχαριστούμε πολύ τόσο για τη βοήθεια ως προς τη βελτίωση του σχεδιασμού μας, όσο και την κατανόηση σας εν μέσω αυτών των δύσκολων συγκυριών.

Σας θέλουμε όλους αρωγούς στην προσπάθεια μας για έναν καθαρό Δήμο. Σε λίγο καιρό όλα θα είναι διαφορετικά. Το στοίχημα της καθαριότητας θα το κερδίσουμε!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.