Μας έφτιαξαν την διάθεση οι χρήστες του twitter που με καταπληκτική ευρηματικότητα στις ατάκες και φωτοσυνθέσεις, σχολίασαν την τελευταία γελοιότητα του πρώην δεσπότη Καλαβρύτων, με τον αφορισμό που έκανε στα κυβερνητικά στελέχη.

Στην τελική πάντως, είναι απόλαυση να βλέπεις την ρασοφόρα "δεξιά του Κυρίου" να γίνεται ένα μπάχαλο.
Το ίδιο συνέβη και με τις θρησκευτικές ιστοσελίδες. Αλλες δηλώνουν την ικανοποίηση και τον θαυμασμό τους για τον "ελληνόψυχο άξιοι ποιμενάρχη" και άλλες κρατάνε απόσταση ασφαλείας περιοριζόμενες απλώς να αναφέρουν τυπικά την είδηση.

Αυτό που είναι το μόνο σίγουρο είναι ότι η κωμική αυτή "ιερή" παράσταση θα συνεχιστεί και είναι μια ευχάριστη νότα στην γενικότερη μαυρίλα της περιόδου.

Σε κάθε περίπτωση δεν έχει την πλάκα του που οι θρησκευόμενοι νεοδημοκράτες ψηφοφόροι έχουν για επικεφαλής του κόμματος τους έναν ... αφορισμένο; 😂

Παραθέτουμε μερικά τουιταρίσματα με πρόθεση να σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο.
πηγήΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.