Με ανάρτησή του στο fb απαντά ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης στις κατηγορίες που του απηύθυνε η διοίκηση του δήμου και η ΔΕΥΑΘ για την κατάσταση της δημοτικής εταιρείας ύδρευσης και αποχέτευσης. Και αντιπαραθέτει τα έτοιμα έργα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για την ΔΕΥΑΘ που έχει εξασφαλίσει επί θητείας του:
Είναι προφανής η απέλπιδα προσπάθεια της δ/σης του δήμου Θερμαικού να καταστεί συνομιλητής μου,με συκοφαντικές αναφορές σε βάρος της διοίκησης μας( 2015-2019) και χωρις κανένα ίχνος σεβασμού στην αλήθεια και την ευπρέπεια. 
Απέτρεψαν λένε την διακοπή του νερού,επειδή πέτυχαν να δανειστούν 396.000€ απο τον δήμο!
Την τετραετία 2011-2014 οι σημερινοί διοικούντες είχαν τονιδιο πρόεδρο στην ύδρευση "κατόρθωσαν"να αφήσουν εκατομμύρια σε υποχρεώσεις και μηδενικό έργο.Εξάλλου οι ισολογισμοί είναι αδιάψευστοι μάρτυρες.
 
Το έργο της αποχέτευσης που τους είχε παραδοθεί με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση απο τον πρώην δήμο Επανομής μετα απο παλινωδίες 4 ετών κινδύνευσε να απενταχτεί.Εμείς το επανεντάξαμε και το κατασκευάσαμε απο το 2015 με π/υ 12.000.000€. Οπως αποπλήρωσαμε το 40% των παλαιών οφειλών στην Δεη δηλ.515.365€. Αύξησαν τα τιμολόγια ύδρευσης και άμεσα τα μειώσαμε. 
Ομως μόλις σε 10 μήνες διοίκησης προχώρησαν σε δανεισμό.Και στεναχωρήθηκαν που αποτρέψαμε καταγγέλοντας να δανειστούν 875.000€ με ψευδή στοιχεία,και σε λίγες μονο μέρες ικανοποιήθηκαν με 500.000€ λιγότερα. 
Σας παραδόθηκαν κύριοι ετοιμα έργα,με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις και με αυτά πρεπει να ασχοληθείτε και όχι με συκοφαντίες.Συγκεκριμενα:1.Αποχετευτικό δίκτυο Μεσημερίου,π/υ 6.006.560€2.Επέκταση και αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην Αγ.Τριάδα και Ν.Επιβατες,π/υ 2.000.000€3.Προμήθεια συστημάτων τηλεελέγχου,π/υ 1.406.643€4.Ολοκλήρωση του έργου αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης που ξεκινήσαμε εμεις π/υ 500.000€5.Σύνταξη Γενικού Σχεδίου ύδρευσης, π/υ 300.000€6.Ψηφιακή χαρτογράφηση και διαχείρηση των δικτύων ύδρευσης,π/υ 61.807€ 

Επαναλαμβάνω για να το εμπεδώσετε ό,το όλα αυτά τα έργα είναι έτοιμα για διαγωνισμό χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου μας. 
Αντιλαμβάνεται ο κάθε πολίτης ό,τι η αήθης επίθεση της διοίκησης δεν είναι άμυνα αλλά αποκάλυψη της πλήρους ανικανότητας της.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.