ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕ 


Όλοι γνωριζόμαστε στη Θεσσαλονίκη. Ο ΥΜΑΘ Θοδωρος Καράογλου μου είναι συμπαθής γενικά, ως πολιτικός μου φαίνεται ουδέτερος. Χαμηλών τόνων, ισορροπιστής, με πολύ συντηρητικά αντανακλαστικά εντός της ΝΔ. Έχουμε έναν εγκάρδιο χαιρετισμό όταν τυχαία συναντιόμαστε. Παρόλα αυτά απέτυχε παταγωδώς σε μια χειρονομία, που προφανώς δεν πιστεύει ούτε ουσία ούτε έστω συμβολικά. 

Εμφανίζεται λοιπόν σήμερα να... κάνει δήθεν ποδηλατάδα για την ημέρα του Περιβάλλοντος, στην παραλία της Θεσσαλονίκης. 
Και απο πίσω ακολουθούν 3 μηχανές μεγαθήρια, οι 2 της αστυνομίας, και η άλλη προφανώς συνοδού του με πολιτικά, πάνω στο πεζοδρόμιο της παραλίας, κλείνοντας και επιβαρύνοντας τους πεζούς και φρακάροντας τον ποδηλατόδρομο. 
Κονβόι αυτοκράτορος σε ποδηματόδρομο - πεζόδρομο όμως δεν υπάρχει στον πολιτισμένο κόσμο . 

Και αναρωτιέμαι αφήνοντας στην άκρη την υποκρισία, τον μεγαλοϊδεατισμό, την αφέλεια, ούτε το επικοινωνιακό παίγνιο δεν μπορούν να στήσουνε σωστά; Αλλά ούτε ντράπηκαν; Σε ποιόν κόσμο ζούνε;

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σταύρος Κωνσταντινίδης

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.