Συνεχίζεται με διαφορετικό τρόπο το αλαλούμ που επικρατεί στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Θερμαϊκού.

Μετά τις πρόσφατες διαμαρτυρίες για τις συνδέσεις στην αποχέτευση Επανομής από δημότες και την παραπομπή του σε ιδιώτες, μετά το δάνειο που αιτήθηκε από τον Δήμο ύψους 875.000 € για να τα βγάλουν πέρα και που μετά από έλεγχο μειώθηκε σε 396.000 € να τώρα και προτιμολογήσεις που επιχειρεί να φορτώσει η ΔΕΥΑΘ στους καταναλωτές δημότες.

Όπως καταγγέλεται από δημότισσα, υπάλληλος της Δημοτικής Εταιρείας επιχείρησε να κάνει καταμέτρηση στο υδρόμετρο της για το 2ο τετράμηνο του χρόνου.

Παρακολουθείστε όσα αναφέρει σε ποστάρισμά της στο fb:

Σήμερα ήρθαν με το ηλεκτρικό τους αμάξι , ένας κύριος και μια κυρία προκειμένου να πάρουν μετρήσεις για το νερό. Για κακή τους τύχη ζήτησαν από τον σύζυγο να τους ανοίξει την πόρτα. Πιστεύοντας ότι ήρθαν για την μέτρηση του 1ου τετραμήνου 2020 και στην ερώτηση γιατί ήρθαν με καθυστέρηση 45 ημερών του έδωσαν μια απάντηση που του έπεσαν τα μαλλιά της κεφαλής του. Α! δεν ήρθαμε για το 1ο τετράμηνο του 2020, ήρθαμε για το 2ο τετράμηνο του 2020. Δηλαδή ήρθαν να μετρήσουν για Μάϊο, Ιούνιο, Ιούλιο & Αύγουστο !!!! Εννοείται ότι τους λέει : ρε πάτε καλά? Απάντηση : Αυτή την εντολή έχουμε. Σηκώνεται και φεύγει αφήνοντας τους στα υδρόμετρα χωρίς περαιτέρω διάλογο. Το αποτέλεσμα ήταν να δούμε το απόγευμα τοιχοκολλημένη την αναρτημένη φωτογραφία, χωρίς ονοματεπώνυμο με μία μονογραφή . Προ καιρού πήρα την διαβεβαίωση του Δημάρχου ότι πλέον οι μετρήσεις θα γίνονται άνευ καθυστέρησης . Να τους χαίρεται λοιπόν τους υπευθύνους εντός και εκτός γραφείων. Και όπως έλεγε και ο μεγάλος μας Νίκος Γκάτσος : Καληνύχτα Κεμάλ , αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ. Καληνύχτα.
Evi Karamanidou


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.