Αποκαλυπτικό αποδεικτικό υλικό χαρακτηρίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας Παπά - Μιωνή, τονίζει σε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Notos News 97.8 της Ρόδου, που ξεγυμνώνει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που φέρεται να έχει χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης.

Η απομαγνητοφώνηση δείχνει τον τρόπο που συνδιαλέγονταν με τον Μιωνή, ο οποίος εκτός από την άμεση διασύνδεση με την κυβέρνηση του Ισραήλ δεν είναι απλά ένας επιχειρηματίας αλλά από τους υψηλά εμπλεκόμενους στην λίστα Λαγκάρντ.

"Το ότι έφτασαν αυτοί οι άνθρωποι, από θέση εξουσίας, και μιλώ για τον Τσίπρα και τον Παπά, να ξεπουλούν κάθε ιερό και όσιο και να παζαρεύουν με χυδαίο τρόπο ακόμα και ποινικές υποθέσεις (υποθέσεις που αφορούν οικονομικά αδικήματα σε βάρος του δημοσίου) και την ίδια ώρα να συνομολογούν ότι εντός της κυβέρνησης γίνονται μπίζνες, ότι κάποιοι ασκούν εξουσία με το αζημίωτο και αυτό είναι απολύτως ανεκτό αρκεί να μην θίξεις -κατά τον Παπά - το #μαγαζί.

Αυτά παραπέμπουν στη μεγαλύτερη κατάπτωση της πολιτικής λειτουργίας και αποκαλύπτουν μια κυβέρνηση εγκληματικής δράσης.

Ακούστε την συνέντευξη της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας:

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.