Ένα πρόγραμμα αληθινή έκπληξη, για την αρχή του φετινού καλοκαιριού, ετοίμασε ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αγγελοχωρίου και ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μίχος. Εκδηλώσεις που αποπνέουν πολιτισμό, ρομαντισμό, ποίηση, τραγούδι, θέατρο, μουσική σε ένα μαγικό και αγνό τόπο, δίπλα στη θάλασσα. Και πάντα χωρίς μεγάφωνα, ηχητικά και προβολείς.
Υπό το φως της σελήνης και το βοηθητικό των κεριών και των φαναριών. 

Πέμπτη 2 Ιουλίου η Ανθή Θάνου και ο Αλέξανδρος Μακρής με την παράσταση "Ονειρεύομαι"

Ονειρεύομαι έναν κόσμο που η δικαιοσύνη και η αλήθεια θα πάψουν να κρύβονται και θα φανερωθούν…ονειρεύομαι ένα πεφταστέρι να γρατζουνά τη σκοτεινιά της νύχτας και να φτάνει στο παράθυρο μου… ονειρεύομαι πως ένα καλό όνειρο είναι πλεγμένο στα γκρίζα μαλλιά της γυναίκας, ένα καλό όνειρο είναι κρυμμένο κάτω από τις ρυτίδες των γερόντων… ονειρεύομαι…

Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από τις ιστορίες των Ζαπατίστας, παραμύθια της Ανατολής και τα καλά κρυμμένα όνειρα στον κόρφο των ανθρώπων.

Αφήγηση: Ανθή Θάνου
Μουσική-Τραγούδι: Αλέξανδρος Μακρής

Σε συνεργασία με το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγγελοχωρίου


Τετάρτη 8 Ιουλίου "Αλμυρισμένες Νότες" με Γιάννη Κουλούσια, Γιώργο Ψάλτη, Μάριο


Τετάρτη 15 Ιουλίου συναυλία με το μουσικό σχήμα "Τα πάντα ρει"


Δευτέρα 20 Ιουλίου Συναυλία της Μικτής Χορωδίας Θεσσαλονίκης Μαίρης Κωνσταντινίδου (23 μέλη λόγω κορονοιού) 


Πέμπτη 23 Ιουλίου "Μια πρόβα που ήθελα να επαναληφθεί" βραδιά πιάνου με τον Πέτρο Σατραζάνη


Κυριακή 2 Αυγούστου, γιορτάζουμε την πανσέληνο με τη σονάτα του σεληνόφωτος, από τη θεατρική ομάδα Φύρδην Μίγδην



Να σημειωθεί, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας, δεν υπάρχει αντίτιμο. Σε κάποιες από αυτές, όπου οι καλλιτέχνες βιοπορίζονται από τη τέχνη τους, θα υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης, να σταθούμε αρωγοί τούτες τις δύσκολες μέρες που ήρθαν.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.